Εκλογές 2019 Επικαιρότητα

Παρέμβαση Καραμανλή υπέρ Κ.Μητσοτάκη: Στόχος η ισχυρή αυτοδυναμία της ΝΔ

Λαζόπουλος: Η Φώφη, η Φιλιππινέζα και το σύστημα Μητσοτάκη (vid)

Το πιο ισχυρό μήνυμα ενότητας και συστράτευσης για μια συντριπτική νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου και το σχηματισμό ισχυρής κυβέρνηση θα απευθύνει ο Κώστας Καραμανλής από την Θεσσαλονίκη.

Σκοπός του πρώην πρωθυπουργού είναι η δημιουργία ρεύματος αυτοδυναμίας. Στη ΝΔ θέλουν οπωσδήποτε την αυτοδυναμία και μάλιστα με μεγάλο αριθμό βουλευτών.

Διότι άλλη αυτοδυναμία έχει ένα κόμμα με 151 και άλλη με 155-157 βουλευτές.

Ο πρώην πρωθυπουργός μετά από σχεδόν 10 έτη σιωπής θα προχωρήσει σε ολιγόλεπτο χαιρετισμό στην παρουσίαση των υποψηφίων Βουλευτών Α’ και Β’ περιφέρειας της συμπρωτεύουσας στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», σήμερα στις 19:30 ενώ τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Βόρεια Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός θα επισημάνει πως ιστορικά η παράταξη αναλαμβάνει να βγάλει την χώρα από τα δύσκολα και να υλοποιήσει τις μεγάλες τομές που εξασφαλίζουν την εθνική, ευρωπαϊκή και οικονομική σταθερότητα της Ελλάδας.

Θα τονίσει την κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης και θα καλέσει σε συστράτευση τους πολίτες που στράφηκαν σε όμορους της ΝΔ μικρότερους κομματικούς σχηματισμούς.

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι ο κ. Καραμανλής θα υπογραμμίσει την ανάγκη σχηματισμού, σταθερής και ισχυρής κυβέρνησης με ορίζοντα τετραετίας ενώ δεν αποκλείεται να αναφερθεί και στο «Μακεδονικό» χωρίς ωστόσο να ανεβάσει τους τόνους. Παράλληλα, θα δηλώσει την πλήρη στήριξή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη σημειώνοντας ότι κατάφερε να ενώσει την ΝΔ μετά από αρκετά χρόνια.