Ελλάδα

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Σπάει» τη σιωπή της για την υπόθεση κοκαΐνης

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Σπάει» τη σιωπή της για την υπόθεση κοκαΐνης

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι μιλά για τη φυλάκισή της και ξεκαθαρίζει για τη σύλληψή της από τις αρχές

Αθώα κρίθηκε την Τρίτη 17 Ιανουαρίου από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών η Έλενα Πολυχρονοπουλου, η οποία είχε συλληφθεί τον Σεπτέμβριο του 2021 με τον τότε σύντροφό της για κατοχή 8 κιλών κοκαΐνης.

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι είχε προφυλακιστεί και έπειτα από οκτώ μήνες κράτησης στις φυλακές Κορυδαλλού, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μέχρι να γίνει το δικαστήριο, το οποίο και την αθώωσε.

Η ίδια το μεσημέρι της Πέμπτης, βρέθηκε στο στούντιο του T-live και μίλησε για το πώς βίωσε τους οκτώ μήνες της φυλακής και τη νέα σελίδα στη ζωή της.

«Δεν πίστευα ότι μπορεί να το ζω»

«Δεν μέναμε μαζί με τον σύντροφό μου τότε, εγώ έμενα με τους γονείς μου. Δούλευα σε 2-3 δουλειές ταυτόχρονα, οπότε δεν τον έβλεπα και πολύ. Πρακτικά ήταν πολύ δύσκολο να ξέρω τι κάνει τις ώρες που εγώ ήμουν στην εργασία μου είτε στο πατρικό. Είναι λανθασμένο ότι συλληφθήκαμε μαζί. Εκείνος συνελήφθη με τη βαλίτσα στη Νέα Σμύρνη κι εγώ στο σπίτι στο Παγκράτι, στο οποίο θα μέναμε μετά τον γάμο. Θα παντρευόμασταν 35 ημέρες μετά τη σύλληψη. Ήταν όλο από την αρχή τραγικό που συνέβη. Επίσης, λανθασμένη πληροφορία είναι ότι είμαι μοντέλο. Δεν έχω εργαστεί ποτέ ως μοντέλο», δήλωσε αρχικά.

«Μου φάνηκε αδιανόητο όλο αυτό που συνέβη. Δεν πίστευα ότι μπορεί να το ζω εγώ αυτό. Δεν το συνειδητοποίησα ποτέ, ακόμα και τώρα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι μπήκα στη φυλακή, είναι τρελό», πρόσθεσε.

Για τις συνθήκες που βίωσε στη φυλακή η 29χρονη ανέφερε: «Υπήρχαν πάρα πολλά θέματα που έπρεπε να αντιμετωπίσω και βίωσα και ιδιαίτερο μπούλινγκ λόγω του ότι γνώριζαν ποια είμαι και υπήρχε μία ιδιαίτερη αναγνωρισιμότητα. Όλο αυτό στους ανθρώπους που είναι από τη φύση τους εγκληματικές φυσιογνωμίες, τους φέρνει ανάποδα αποτελέσματα. Εγώ είμαι από τη φύση μου ένας άνθρωπος της ισορροπίας. Υπήρξαν πράγματα που με έφεραν σε δύσκολη θέση. Μου επιτέθηκαν λεκτικά και δέχτηκα ψυχολογική βία».

Επίσης, η Έλενα Πολυχρονοπούλου αποκάλυψε ότι βρισκόταν στον ίδιο θάλαμο με τη γυναίκα που κατηγορείται για την υπόθεση της δολοφονίας του καπετάνιου συζύγου της στην Κοιλάδα. «Ήμουν μαζί με την “μαύρη χήρα της Κοιλάδας”. Δεν ξέρω αν το έχει διαπράξει, διατηρώ αμφιβολίες. Είχα συναναστροφές με την συγκεκριμένη γυναίκα. Μετά από αυτό που έζησα εγώ, θεωρώ ότι το να βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για έναν άνθρωπο είναι το χειρότερο λάθος που μπορείς να κάνεις», κατέληξε.