Ελλάδα

Ελένη Βιτάλη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Η αδιαθεσία επί σκηνής και η επίσημη ανακοίνωση

Ελένη Βιτάλη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Η αδιαθεσία επί σκηνής και η επίσημη ανακοίνωση

Όπως έγινε γνωστό, η Ελένη Βιτάλη διέκοψε τη συναυλία της και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών της συναυλίας, η Ελένη Βιτάλη ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία ενώ βρισκόταν επί σκηνής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των διοργανωτών της συναυλίας:

Δυστυχώς δεν είναι τα πάντα προβλεπόμενα. Ο ανθρώπινος παράγοντας πάντα υπάρχει. Η κυρία Βιτάλη ενώ βρισκόταν επί σκηνής ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία. Με έντονους πόνους στην μέση ένιωσε πως θα σωριαζόταν επί σκηνής.

Προτίμησε να αποχωρήσει, παρά να συμβεί κάτι τέτοιο. Πριν την συναυλία ήταν μια χαρά. Μας είπε ότι 40 χρονιά, είναι η πρώτη φορά που της συνέβη κάτι τέτοιο. Άλλωστε και για μας αυτή ήταν η τρίτη φορά που συνεργαστήκαμε με την κυρία Βιτάλη και όλα ήταν άψογα πάντα. Ευχαριστούμε το νοσοκομείο Ρόδου για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος. Εμείς σαν διοργανωτές ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο που γέμισε το θέατρο μεσαιωνικής τάφρου.

Το ποιοι είμαστε νομίζω ότι ο περισσότερος κόσμος το γνωρίζει και το έχουμε αποδείξει τα τελευταία 10 χρόνια με τις δουλειές μας. Δυστυχώς όμως συμβαίνουν και τα απρόοπτα-ανθρώπινα. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε από την πλευρά μας όποιος επιθυμεί μπορεί με το εισιτήριο της χθεσινής συναυλίας, να παρακολουθήσει δωρεάν κάποια από τις επόμενες εκδηλώσεις μας.

Επίσης ένα μεγάλο συγγνώμη εκ μέρους της κυρίας Βιτάλη για το χθεσινό συμβάν. Και όπως μας είπε, επιθυμεί κάποια στιγμή να έρθει για μια δωρεάν συναυλία στην Ρόδο, για τον κόσμο που την έζησε το συμβάν.

Ελένη Βιτάλη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Η αδιαθεσία επί σκηνής και η επίσημη ανακοίνωση