Ελληνική Πολιτική Επικαιρότητα

Γ.Γ.Σύρων Ελλάδας στο “μπάρμπεκιου”: «Εδώ είναι Ελλάδα δεν είναι χαλιφάτο του ISIS» – Βαριές καταγγελίες για το άσυλο!

Στο περίφημο «σαδιστικό» και «κτηνώδες» μπάρμπεκιου βρέθηκε ο γ.γ. του Σωματείου Σύρων Ελλάδος, Ανουάρ Μπακρί που οργάνωσαν οι Ενωμένοι Μακεδόνες προβαίνοντας ταυτόχρονα σε βαριές καταγγελίες κατά των μεθοδεύσεων με τις οποίες παρέχεται το άσυλο από τον ΟΗΕ και τις ΜΚΟ

Μηνύματα προς ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής του οποίου έσπευσε να χαρακτηρίσει ως «σαδιστές» τους Έλληνες που οργάνωσαν το δρώμενο, (Χρ.Γιαννούλης), αλλά και προς κυβέρνηση ΝΔ η οποία έσπευσε να υπερασπιστεί τον Γιαννούλη έδωσε ο Α.Μπακρί.

Ο κ. Μπακρί ήταν αποκαλυπτικός  και έκανε δηλώσεις,για  τον ρόλο της Ύπατης Αρμοστείας – «Αρπαχτίας», όπως την αποκαλεί – του ΟΗΕ, των ΜΚΟ, τις οποίες απεκάλεσε γκάνγκστερ και της σατανικής υπηρεσίας ασύλου, η οποία παρακρατά τα νομιμοποιητικά έγγραφα των πραγματικών προσφύγων.

Επιπλέον, ο κ. Μπακρί ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες έχει κληθεί από τους «Αδιάφθορους» της Ελληνικής Αστυνομίας για να καταθέσει τα όσα επανειλημμένως έχει καταγγείλει για περιπτώσεις διαφθοράς στην Υπηρεσία Ασύλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μπακρί είπε:

«Έχει πέσει κατάρα στην πατρίδα μας τη Συρία. Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον ελληνικό λαό, που μας φιλοξενεί και θα πρέπει να σεβαστούμε την Ελλάδα και τα έθιμα της Ελλάδος. Εδώ δεν είναι ισλαμικό κράτος. Εδώ δεν είναι το χαλιφάτο του ISIS. Εδώ, όποιος θέλει πίνει τη μπίρα του κι όποιος δε θέλει δεν την πίνει.

Όποιος θέλει να φάει χοιρινό το τρώει κι όποιος θέλει δεν το τρώει. Όποια θέλει να βάλει μαντίλα, συμπατριώτισσά μου, τη βάζει κι όποια δε θέλει δεν τη βάζει. Και τελειώνει η ιστορία. Αυτή είναι η ελευθερία.

»Και επαναλαμβάνω:

Πρέπει να τελειώνουμε με το Μεσαίωνα.

Είτε για τη Συρία είτε για την Ελλάδα να τελειώνουμε πλέον. Γιατί όπως είπε και εδώ ο αγαπητός Έλληνας πατριώτης (δείχνει έναν εκ των διοργανωτών του μπάρμπεκιου), εδώ γίνεται μεγάλη μπίζνα. Παίζονται δισεκατομμύρια μ’ αυτούς του γκάνγκστερ. Γκάνγκστερ είναι οι ΜΚΟ.

Μιλάμε για γκάνγκστερ. (χειροκρότημα) Γιατί αυτές και η Ύπατη Αρμοστεία – τάχα Αρμοστεία – του ΟΗΕ, που εμείς οι Σύριοι την ονομάζουμε Ύπατη Αρπαχτεία του ΟΗΕ…

Μιλάμε για πολύ χρήμα, για κλέψιμο, για απάτες! Μεθαύριο με έχουν καλέσει οι αδιάφθοροι της Ελληνικής Αστυνομίας για να καταθέσω γι’ αυτά που γίνονται. Για τα Σόδομα και τα Γόμορα που γίνονται στην υπηρεσία ασύλου. Αυτήν την σατανική υπηρεσία ασύλου. Πολύ χρήμα, πολύ χρήμα! Δε δίνουν τα ντοκουμέντα στους πρόσφυγες. Γιατί ξέρετε, η Ελλάδα είναι ένα πέρασμα… Οι πρόσφυγες θέλουν να πάνε στο σταθμό του Μονάχου…»