Ελληνική Πολιτική

Παρακολουθήσεις: Κακός χαμός με Γεωργιάδη και Σπίρτζη σε ζωντανή μετάδοση – «Παίζετε τον πράκτορα του Ερντογάν στην Ελλάδα»

Παρακολουθήσεις: Κακός χαμός με Γεωργιάδη και Σπίρτζη σε ζωντανή μετάδοση - «Παίζετε τον πράκτορα του Ερντογάν στην Ελλάδα»

Ο πολιτικός κόσμος «διασταυρώνει τα ξίφη» του για τις παρακολουθήσεις τόσο σε πολιτικά πρόσωπα όσο και άλλων παραγόντων.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Χρήστος Σπίρτζης τσακώθηκαν…σε ζωντανή εκπομπή και συγκεκριμένα στο στούντιο της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.

Η ένταση ήταν στον… αέρα από την πρώτη στιγμή και τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ως… πράκτορες του Ερντογάν στην Ελλάδα, με αφορμή τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον πρέσβη της Γαλλίας πως θα επαναδιαπραγματευτεί την αμυντική συμφωνία. «Ντρέπομαι για την πράξη του Τσίπρα. Ο μόνος που χαίρεται είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (…) Παίζετε τον πράκτορα του Ερντογάν στην Ελλάδα. Δεν τον παίζετε, είστε», είπε.

Ο καυγάς, βέβαια, δεν σταμάτησε εκεί, με τον Χρήστο Σπίρτζη να απαντά ότι ο υπουργός Ανάπτυξης λέει «πράκτορες του Ερντογάν» την αξιωματική αντιπολίτευση και αυτός ήταν ο λόγος που στελέχη της παρακολουθούνταν.

«Εσάς παρακολουθούσαν; Εμένα παρακολουθούσαν! Εσείς πήγατε στον εισαγγελέα και η λίστα που βγάλατε είχε εμένα μέσα, όχι εσάς» ανταπάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης με την ένταση να… ανεβαίνει κι άλλο.