Ελληνική Πολιτική

Σκοτώθηκαν Κανέλλη – Μπογδάνος για τον «Μπρους Λι» του ΠΑΜΕ (Βίντεο)

Άγρια αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στην Λιάνα Κανέλλη και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο για τον διαδηλωτή του ΠΑΜΕ που κλώτσησε αστυνομικό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ, η κα Κανέλλη είπε ότι «είναι μία υπόθεση που δεν μπορεί να λυθεί ούτε με ρουφιανιλίκια, ούτε με διαρροές, ούτε με χαφιεδιλίκια» και πρόσθεσε πως πρόκειται για «εκμετάλλευση ίδιον όφελος ενός επεισοδίου που δεν σε αφορά».

«Μην με αναγκάσεις να τον κάνω περισσότερο διάσημο από όσο προσπαθεί να γίνει, γιατί αυτός είναι ο στόχος του», είπε η κ. Κανέλλη.

Ο δημοσιογράφος τη ρώτησε εκ νέου αν αναφέρεται στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και η βουλευτής του ΚΚΕ απάντησε: «Ναι, αυτός είναι ο στόχος του. Και επειδή ο στόχος του φτάνει στο να πιάνει το στόμα του ιστορίες από το ΑΚΕΛ και το ΚΚΕ μέχρι τα τελευταία 100 χρόνια του τόπου, επειδή δεν έχω καμία διάθεση να αντιμετωπίσω ποτέ μου το τέρας σαν να του μοιάζω, δεν θέλω να πάω παραπέρα. Αρκετή δημοσιότητα πήρε από μια κλωτσιά που δεν είχε το κουράγιο ο ίδιος να τη δώσει ποτέ στη ζωή του για λογαριασμό τρίτου, γιατί η κλωτσιά που έδωσε ο νεαρός ήταν για λογαριασμό τρίτου. Υπερασπίστηκε ανθρώπους που τους επιτέθηκαν».

Η παρέμβαση Μπογδάνου
Ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή του ΣΚΑΪ για να απαντήσει στις δηλώσεις της κ. Κανέλλη.

«Με λύπη μου πληροφορούμαι ότι η κυρία Κανέλλη, με έναν τρόπο που θυμίζει σκοτεινές σελίδες της ελληνικής ιστορίας προσωποποιεί την αυτονόητη για εμένα αναπαραγωγή και όχι αποκάλυψη των στοιχείων ενός δράστη εγκληματικής ενέργειας. Τα ρουφιάνος και τα χαφιές και η ιδεολογικοποιήση ουσιαστικά της πολιτικής διαφωνίας είναι μέθοδοι που όχι μόνο θέτουν τους πολιτικούς αντιπάλους, όπως εμένα, σε κίνδυνο. Η κυρία Κανέλλη καλά θα κάνει να μάθει λίγο για το πώς λειτουργεί ένας γενικότερος χώρος ο οποίος την ακούει, αλλά επίσης βάλουν κατά του ήθους το οποίο θα έπρεπε να έχουν τα στελέχη του ελληνικού κοινοβουλίου.

Όσον αφορά στο εάν το κάνω για προσωπικούς λόγους, η χρεοκοπημένη πολιτική ιδεολογία της κυρίας Κανέλλη ενδεχομένως σιγά-σιγά να αρχίζει να μοιάζει και με την πολιτική της πορεία. Πόσους σταυρούς πήρε η κα Κανέλλη στην Α’ Αθήνας; Πόσους σταυρούς πήρα εγώ; Ποιος έχει ανάγκη να στοχοποιεί για πολιτικούς λόγους. Κάνω ιδεολογικό αγώνα και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να το γυρνάει».