Ελληνική Πολιτική

Βουλή: Βαρουφάκης εναντίον Βελόπουλου – Δεν… αντέχουν ο ένας τον άλλον

Πάλεψε και κατάφερε να επιβιώσει από το φρικτό θανατηφόρο τροχαίο στα Μάλια

Βουλή: Ξεκίνησαν οι κόντρες στη Βουλή. Ο Βελόπουλος δε θέλει να κάτσει στα έδρανα που βρισκόταν η Χρυσή Αυγή, ο Βαρουφάκης δε θέλει δίπλα του τον Βελόπουλο.

Βουλή: Ακόμα δεν… ορκίστηκαν και άρχισαν οι κόντρες. Ωραία όλα όσα είδαμε εκτός Βουλής, με τις γυναικείες παρουσίες, με την είσοδο βουλευτών με συζύγους και παιδιά και με το… κόκκινο χαλί που έφερνε κάτι από Χόλιγουντ, όμως εντός της αίθουσας και όταν οι κάμερες έκλεισαν, δημιουργήθηκαν οι πρώτες ίντριγκες και διαφωνίες. Με πρωταγωνιστές τον Κυριάκο Βελόπουλο και τον Γιάνη Βαρουφάκη, τους δύο νέους πολιτικούς αρχηγούς που μπήκαν φέτος στη Βουλή.

Μεταξύ τους, μάλιστα, φέρεται να δημιουργήθηκε επεισόδιο με αφορμή τις θέσεις που θα καταλάβουν τα κόμματα τους στο Κοινοβούλιο. Οπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του Star ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και οι βουλευτές του κόμματός του κανονικά θα έπρεπε να κάθονται στα δεξιά ορεινά έδρανα, εκεί δηλαδή που καθόταν η Χρυσή Αυγή στην προηγούμενη Βουλή.

Ωστόσο, ο Κυριάκος Βελόπουλος φαίνεται πως είχε προνοήσει και έτσι διεμήνυσε στους αρμόδιους της Βουλής ότι το κόμμα του προτίθεται να κάτσει οπουδήποτε αλλού, πλην των εδράνων όπου βρίσκονταν στο παρελθόν το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, αφού δε θέλει να έχει καμία απολύτως ταύτιση.

Βουλή: Βαρουφάκης εναντίον Βελόπουλου – Δεν… αντέχουν ο ένας τον άλλον

Ο Βαρουφάκης θα ζητήσει να μην έχει δίπλα του τον Βελόπουλο

Από την άλλη, εκείνος που δεν ρώτησε πού θα καθίσει το κόμμα του στη νέα Βουλή ήταν ο Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος βρέθηκε προ εκπλήξεως. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του σταθμού ο γ.γ του ΜεΡΑ 25 αναμένεται να διαμαρτυρηθεί στο προεδρείο της Βουλής προκειμένου να μετατοπιστεί πιο αριστερά.

Βουλή: Βαρουφάκης εναντίον Βελόπουλου – Δεν… αντέχουν ο ένας τον άλλονΣύμφωνα με πληροφορίες αυτό που ενοχλεί τον κ. Βαρουφάκη δεν είναι ότι θα κάθεται ανάμεσα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ότι θα βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον Κυριάκο Βελόπουλο.

Και είναι μόνο η αρχή…