Ένωση Κεντρώων

Σαρίδης: Μένω στην Ένωση Κεντρώων, δεν πάω στον ΣΥΡΙΖΑ – Δεν ψηφίζω τη Συμφωνία των Πρεσπών

Σαρίδης: Μένω στην Ένωση Κεντρώων, δεν πάω στον ΣΥΡΙΖΑ – Δεν ψηφίζω τη Συμφωνία των Πρεσπών
Η ψήφος μου μπορεί να θεωρηθεί μια μορφή ψήφου εμπιστοσύνης τόνισε ο κ.Σαρίδης
Διαβεβαιώσεις ότι θα παραμείνει στην Ένωση Κεντρώων και ότι δεν πρόκειται να πάει στο ΣΥΡΙΖΑ παρείχε σε νέες του δηλώσεις ο βουλευτής Γ. Σαρίδης, ο οποίος χθες πήγε κόντρα στην κομματική γραμμή της Ένωσης Κεντρώων και υπερψήφισε τον προϋπολογισμό, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει με την ομιλία του στη Βουλή.
«Η ψήφος μου μπορεί να θεωρηθεί μια μορφή ψήφου εμπιστοσύνης» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Σαρίδης.
Ωστόσο, επανέλαβε πως δεν θα αποχωρήσει από την Ένωση Κεντρώων, πως δεν θα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ και πως δεν θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Ερωτηθείς ωστόσο τι θα πράξει εάν δεν τον επιλέξει για βουλευτή ο Βασίλης Λεβέντης, ο κ.Σαρίδης είπε ότι θα ζητήσει την ψήφο του ελληνικού λαού, ενδεχομένως με άλλο κόμμα.
Η κίνηση Σαρίδη και η διαφοροποίηση του από τη γραμμή της Ένωσης Κεντρώων έχει προκαλέσει εκνευρισμό στον κ.Λεβέντη, ο οποίος πάντως δεν πρόκειται να πάρει την απόφαση να τον διαγράψει μια και αυτό θα σημάνει πως χάνει και την Κοινοβουλευτική Ομάδα και τα προνόμια που αυτή συνεπάγεται για την εκπροσώπηση στη Βουλή.
Σημειώνεται πως η Ένωση Κεντρώων διαθέτει 5 βουλευτές, όσο είναι δηλαδή και το όριο για να μπορεί να έχει Κοινοβουλευτική Ομάδα ένα κόμμα.