Ελλάδα

Επεισόδια στη Μόρια: Μία νεκρή σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας

Η τύχη χαμογέλασε σε Ηρακλειώτη με το μοναδικό πεντάρι του τζόκερ
Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας για το θύμα και τους τραυματίες από τη φωτιά στη Μόρια.

Ανατρέπει η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας τα όσα ήταν μέχρι τώρα γνωστά για τον αριθμό των θυμάτων από τη φωτιά στη Μόρια. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, στη φωτιά βρήκε τραγικό θάνατο μία γυναίκα, η απανθρακωμένη σορός της οποίας μεταφέρθηκε με επιβατικό αυτοκίνητο στο νοσοκομείο και πλέον βρίσκεται στο νεκροτομείο του νοσοκομείου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, από το ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης συνολικά εννέα άνδρες, έξι γυναίκες και δύο παιδιά, εκ των οποίων ένα βρέφος.

«Η πλειονότητα των τραυματιών έχει ορθοπαιδικά τραύματα και αναπνευστικά προβλήματα. Κανείς από τους τραυματίες δεν διατρέχει κίνδυνο και αναμένεται να λάβουν εξιτήριο εντός των προσεχών ημερών. Επίσης, μεταφέρθηκε με επιβατικό αυτοκίνητο απανθρακωμένο πτώμα γυναίκας, το οποίο βρίσκεται στο νεκροτομείο του νοσοκομείου. Το Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης και το ΕΚΑΒ παραμένουν σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι το ΑΠΕ έκανε λόγο και για σορό «απανθρακωμένου παιδιού που έβγαλαν μέσα σε μια κουβέρτα πρόσφυγες και μετανάστες από το τμήμα του καταυλισμού που κάηκε στην κάτω πύλη του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης».