Ελλάδα Τουρισμός

Επιλέγουν για διακοπές περιοχές με νοσοκομείο!

Επιλέγουν για διακοπές περιοχές με νοσοκομείο!

Τα κριτήρια με τα οποία οι Έλληνες αποφασίζουν τον προορισμό των διακοπών τους έχουν αλλάξει λόγω πανδημίας

Η εύκολη πρόσβαση σε νοσοκομείο φαίνεται να αποτελεί ένα από τα πρώτα κριτήρια με τα οποία επιλέγουν φέτος τον τόπο διακοπών τους οι Έλληνες, στην εποχή του κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας “Πατρίς” σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές, που τα κριτήρια για το πού θα πάει κάποιος διακοπές ήταν, για παράδειγμα, η
μικρή απόσταση από την παραλία και τα πολυσύχναστα κέντρα διασκέδασης, φέτος ένα από τα κριτήρια είναι η εύκολη πρόσβαση σε νοσοκομείο.

Το τρίπτυχο των κριτηρίων, σύμφωνα με το δημοσίευμα, με τα οποία φαίνεται να επιλέγουν οι πολίτες τις φετινές τους διακοπές είναι κυρίως οι προορισμοί εντός της Ελλάδας, περιοχές που να έχουν εύκολη πρόσβαση σε νοσοκομεία, καθώς και η μετακίνησή τους να γίνεται με το δικό τους αυτοκίνητο.

Κατανοώντας τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει ο τουρισμός στην Ελλάδα, φαίνεται να είναι πρόθυμοι να ταξιδέψουν στο εσωτερικό με έμμεσο αποτέλεσμα να ενισχύσουν την οικονομία της χώρας.

Αν και θα βρίσκονται σε διακοπές θεωρούν απαραίτητο να τηρήσουν τα μέτρα προφύλαξης από τον ιό.
Οι περισσότεροι θα επέλεγαν να μείνουν σε ξενοδοχείο αντί για ενοικιαζόμενα διαμερίσματα ή δωμάτια, υποστηρίζοντας πως θα είναι πιο ασφαλείς