Ελλάδα

Επίθεση ανηλίκων σε γυναίκα – Μόλις 12 χρονών ο μικρότερος δράστης

Επίθεση ανηλίκων σε γυναίκα – Μόλις 12 χρονών ο μικρότερος δράστης

Η γυναίκα αντιστέκεται και τότε και το δεύτερο μέλος της συμμορίας λαμβάνει δράση.

Νεαροί επιτέθηκαν το μεσημέρι σε μια γυναίκα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει την δράση τους, με το ένα μέλος της «συμμορίας» να είναι μόλις 12 χρονών.

Στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε για το MEGA δείχνει την ανενόχλητη δράση τεσσάρων ατόμων στην Νέα Φιλαδέλφεια, οι οποίοι περπατούν σε ένα κεντρικό δρόμο και κάποια στιγμή, μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά περνά από δίπλα τους μία γυναίκα.

Εκείνη την στιγμή ο ένας από τους τέσσερις της παρέας, την κοιτά κι ενώ της έχουν προσπεράσει γυρνά πίσω και αρπάζει την γυναίκα και προσπαθεί να της αποσπάσει την τσάντα της. Η γυναίκα αντιστέκεται και τότε και το δεύτερο μέλος της συμμορίας λαμβάνει δράση.

Η αστυνομία έχει καταφέρει να ταυτοποιήσει τα τρία από τα τέσσερα μέλη της συμμορίας και είναι σοκαριστικό ότι ο ένας από τους τρεις πρόκειται για ένα παιδί ανήλικο 12 χρόνων. Μάλιστα εξετάζεται από την αστυνομία να έχουν συμμετάσχει – λίγα 24ωρα πριν από αυτή την επίθεση στην γυναίκα- σε ληστεία με θύμα ένα άτομο με κινητικά προβλήματα και είναι σε καροτσάκι.