Ελλάδα Καιρός

Εθνική Οδός: Χωρίς διόδια η διέλευση των οχημάτων στα τμήματα Αθήνα – Σκάρφεια – Ράχες

Εθνική Οδός: Χωρίς διόδια η διέλευση των οχημάτων στα τμήματα Αθήνα - Σκάρφεια - Ράχες
Οι οδηγοί δεν θα καταβάλλουν διόδια στα τμήματα της Εθνικής οδού Αθήνα-Σκαρφεία και Σκαρφεία-Ράχες, λόγω της κακοκαιρίας

Δωρεάν θα μπορούν να διέρχονται από τα διόδια οι οδηγοί στα τμήματα της Εθνικής οδού Αθήνα-Σκαρφεία και Σκαρφεία-Ράχες. Συγκεκριμένα ύστερα από επικοινωνία του υπουργείου Υποδομων και Μεταφορών με τις εταιρείες «Νέα Οδός» και «Κεντρική Οδός» (που διαχειρίζονται αντιστοίχως τα τμήματα της Εθνικής οδού Αθήνα-Σκαρφεία και Σκαρφεία-Ράχες) συμφωνήθηκε σήμερα και μέχρι τις 19.00 να μην καταβάλλουν διόδια οι χρήστες του αυτοκινητοδρομου.

Υπενθυμίζεται πως οι αρχές – όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης – αποφάσισαν το ανοιγμα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας μόνο για έξι ώρες, από τη μία το μεσημέρι έως τις επτά το βράδυ, μετά την έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας, με φόντο την επέλαση της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Ωστόσο, από τις 19:00 σήμερα η εθνική οδός θα ξανακλείσει επειδή προβλέπονται πολύ ισχυρά και ακραία φαινόμενα, όπως είπε ο κ. Χρυσοχοιδης. Η κατάσταση θα αξιολογηθεί πάλι αύριο στις 11 το πρωί.