Ελλάδα

Eurovision – Victor Vernicos: «Η μοίρα μας δεν ήταν να προκριθούμε» – Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό

Eurovision – Victor Vernicos: «Η μοίρα μας δεν ήταν να προκριθούμε» – Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό της Eurovision, πραγματοποίησε ο Victor Vernicos, μέσα από την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».

Ο 16χρονος τραγουδιστής δήλωσε ότι τα έδωσε όλα πάνω στη σκηνή, ωστόσο η μοίρα δεν ήθελε το κομμάτι του να προκριθεί.

«Η μοίρα μας δεν ήταν να προκριθούμε»
«Καλά είμαι. Μετά από την εμφάνιση μόλις κατέβηκα από τη σκηνή πίστευα ότι τα έχω δώσει όλα. Έκανα αυτό που είχα πει ότι θα κάνω. Πήγα και τα έδωσα όλα πάνω στην σκηνή. Πιστεύω ότι το destiny (σ.σ. η μοίρα) δεν ήταν να προκριθούμε τελικά. Εγώ όμως έκανα αυτό που μπορούσα. Μπορεί να τα έκανα καλύτερα, αλλά μπορεί και όχι. Τα έδωσα όλα» δήλωσε ο Victor Vernicos και συνέχισε:

«Μόλις κατέβηκα από την σκηνή όλοι είχαν χαρεί και ο σκηνοθέτης και όλοι, είδαν πόσο το χάρηκα, πόσο τα έδωσα όλα».

«Σύντομα θα έρθουν πολλά περισσότερα»
Όσον αφορά στην πρώτη του ανάρτηση μετά τον αποκλεισμό, τόνισε: «σύντομα θα έρθουν πολλά περισσότερα».

«Θα έρθουν σίγουρα κι άλλα τραγούδια. Συνεχίζω με την πορεία μου στη μουσική. Τα δίνω όλα όπως τα έδωσα και στη σκηνή της Eurovision. Πάντα μαθαίνω. Άκουσα κάτι που έλεγε “γιατί να βάζεις στόχους που μπορείς να πετύχεις, βάζε στόχους που φοβάσαι ότι δεν μπορείς να πετύχεις”. Νομίζω αυτό είναι το point της ζωής να εξελισσόμαστε. Αυτή η συμμετοχή μου έμαθε πόσο όμορφος είναι ο κόσμος. Μου άρεσε πάρα πολύ η Eurovision και η συνεργασία μου με όλους» πρόσθεσε ο 16χρονος.

ΠΗΓΗ in.gr