Ελλάδα

Φθιώτιδα: Αγριογούρουνο πετάχτηκε και διέλυσε το αυτοκίνητο γυναίκας που βγήκε σοκαρισμένη

Φθιώτιδα: Αγριογούρουνο πετάχτηκε και διέλυσε το αυτοκίνητο γυναίκας που βγήκε σοκαρισμένη

Ακόμα ένα τροχαίο με αγριογούρουνο στη Φθιώτιδα. Μεγάλες ζημιές στο αυτοκίνητο της άτυχης οδηγού, που δεν κατάφερε να αποφύγει τη σύγκρουση…

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με αγριογούρουνο που πετάχτηκε στο δρόμο σημειώθηκε λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ της Παρασκευής (26-11-2021) στην Ε.Ο Λαμίας – Καρπενησίου στην έξοδο του Ζηλευτού και πιο συγκεκριμένα στο 21οχλμ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamianow.gr, ο αγριόχοιρος πετάχτηκε ξαφνικά στο οδόστρωμα και η νεαρή οδηγός που επέβαινε στο Ι.Χ που είχε κατεύθυνση προς Λαμία έκανε μανούβρα προκειμένου να το αποφύγει. Δυστυχώς η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη με το βαρύ ζώο να πέφτει πάνω στο όχημα που στη συνέχεια χτύπησε στις πλαϊνές μπάρες.

Από την σύγκρουση οι υλικές ζημιές του οχήματος ήταν σημαντικές ενώ το άγριο ζώο άφησε την τελευταία του πνοή στο δρόμο. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι καταγγελίες των οδηγών για “παρέλαση” αγριόχοιρων στο συγκεκριμένο σημείο αλλά και γενικότερα στην Ε.Ο Λαμίας-Καρπενησίου είναι ουκ ολίγες, ειδικά τις βραδινές ώρες όπου και χρειάζονται έντονα αντανακλαστικά.

ΠΗΓΗ newsit.gr