Ελλάδα

Γεωργιάδης για Σερβετάλη: Αφήνει άνεργους τους συναδέλφους του επειδή δεν περνά το δικό του

Γεωργιάδης για Ελληνικό: Μετά την απόφαση για το καζίνο αυτόν τον μήνα προχωρούμε στις εργασίες

Την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος», όπου πρωταγωνιστούσε, σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ειδικότερα έγραψε σε ανάρτησή του:

«Ο καλός πράγματι ηθοποιός κ. Σερβετάλης δεν θέλει να εμβολιαστεί… Ok. Διαφωνεί με μία κυβερνητική απόφαση… Ok. Είναι όμως αυτοί λόγοι να αφήνει ανέργους τους συναδέλφους του επειδή δεν περνάει, στη χώρα, το δικό του; Πραγματικά κρίμα…».

Αποχώρησε από την παράσταση «Ρινόκερος» γιατί δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους

Αυλαία έριξε η θεατρική παράσταση «Ρινόκερος», καθώς αποχώρησε ο πρωταγωνιστής Άρης Σερβετάλης. Η απόφασή του έρχεται μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων, τα οποία αποκλείουν τους ανεμβολίαστους από τα θέατρα, στα οποία έμπαιναν με rapid test. Σύμφωνα με τον ίδιο, όλοι είναι άνθρωποι και πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ίσοι απέναντι στην Τέχνη.

Ο παραγωγός σεβάστηκε την απόφαση του ηθοποιού και παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστο αν η παράσταση θα συνεχιστεί με άλλον πρωταγωνιστή ή θα σταματήσει τελείως.

Αξίζει να σημειωθεί πως παλιότερα ο Άρης Σερβετάλης, μιλώντας στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά», είχε αναφέρει για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού: «Είμαι πολύ επιφυλακτικός επειδή διαφημίζεται σαν σωτήρας και νομίζω πως θα είμαι από τους τελευταίους που θα το κάνουν».