Ελλάδα Επικαιρότητα

Για το Λονδίνο πετάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Θα ζητήσει από τον Μπόρις Τζόνσον τα γλυπτά του Παρθενώνα

Για το Λονδίνο πετάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Θα ζητήσει από τον Μπόρις Τζόνσον τα γλυπτά του Παρθενώνα

Για τη Βρετανία αναχωρεί ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Θα συναντηθεί με τον Βρετανό ομόλογό του, Μπόριος Τζόνσον με κεντρικό θέμα συζήτησης την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα.

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στη Βρετανία αύριο, Τρίτη (16.11.2021) και μεθαύριο, Τετάρτη (17.11.2021).

Αύριο Τρίτη, 16 Νοεμβρίου, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί στις 15:15 (τοπική ώρα Βρετανίας) με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπόρις Τζόνσον, ενώ στις 18:00 θα επισκεφθεί το Μουσείο Επιστημών (Science Museum) και θα ξεναγηθεί στην έκθεση «Αρχαίοι Έλληνες: Επιστήμη και Σοφία» (Ancient Greeks: Science and Wisdom).

Νωρίτερα το πρωί της Τρίτης και συγκεκριμένα στις 07.35 (τοπική ώρα Βρετανίας) ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο ITV και την εκπομπή «Good Morning Britain».

Την επομένη, την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου ο κ. Μητσοτάκης, θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας και επενδυτικών επιχειρήσεων.

ΠΗΓΗ newsit.gr