Ελλάδα

Γλυφάδα: Βίντεο με αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που σώζουν πολίτη από έμφραγμα

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό σημειώθηκε στην Γλυφάδα, όπου αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ παρέχει τις πρώτες βοήθειες σε πολίτη που υπέστη έμφραγμα.

Η σελίδα της ελληνικής αστυνομίας ανέβασε ένα βίντεο στα social media, στο οποίο φαίνονται αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες μαζί με άνδρα του ΕΚΑΒ, σε πολίτη που υπέστη έμφραγμα, στη μέση του δρόμου. Ο άνδρας βρίσκεται λιπόθυμος στο έδαφος όσο οι αρχές με βοήθεια του υπαλλήλου του ΕΚΑΒ, του κάνουν μαλάξεις. Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Γλυφάδας τον περασμένο Μάρτιο.

Ο άνδρας που υπέστη το έμφραγμα, διακομίσθηκε στο Γενικό Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε για μια εβδομάδα πριν μεταφερθεί σε άλλο ιδιωτικό νοσοκομείο και υποβληθεί σε τετραπλό bypass.

Σήμερα Πέμπτη (09.05.2024) κυκλοφόρησε το βίντεο με την επιτυχημένη προσπάθεια των αστυνομικών να κρατήσουν τον άντρα στη ζωή.

«Ο σύζυγός μου διεκομίσθη έχοντας τις αισθήσεις του στο Γ.Ν. Λαϊκό όπου υπεβλήθη με επιτυχία σε τετραπλό bypass!», δήλωσε η σύζυγος του ασθενούς.

«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Υπαρχιφύλακα Β. Ι. και τον Υπαρχιφύλακα Λ. Λ. της Ομάδας ΔΙΑΣ Ν/Α Αττικής», έγραψε η ελληνική αστυνομία στην σχετική ανάρτηση.

ΠΗΓΗ newsit.gr