Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Ψυχρός και νάρκισσος – Ρωτούσε τι λέει ο κόσμος και δεν θεωρεί εαυτόν «τέρας»

«Βάλτε με να δουλέψω για να περνάει η ώρα μου» – Τα λόγια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στους σωφρονιστικούς του Κορυδαλλού

«Τρύπες» και κενά υπάρχουν, σύμφωνα με πηγές των δικαστηρίων, στους ισχυρισμούς του 33χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αναφορικά με τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης γυναίκας του, Κάρολαϊν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα δέχθηκε πολλές ερωτήσεις τόσο από τον ανακριτή όσο και από τον εισαγγελέα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα και την ώρα που επί της ουσίας βρισκόταν ενώπιον των δικαστικών Αρχών, φέρεται να ενδιαφερόταν για την εικόνα που είχε ο κόσμος για εκείνον!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κατηγορούμενος ρωτήθηκε και απάντησε για όλα τα κρίσιμα διαστήματα. Από τη γνωριμία του και το γάμο του με την Κάρολαϊν, μέχρι την ημέρα του εγκλήματος και όσα ακολούθησαν.

Εκείνο, ωστόσο, στο οποίο εστίασαν ανακριτής και εισαγγελέας ήταν στο τι συνέβη τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου του 2021.

Τι συνέβη το μοιραίο βράδυ στα Γλυκά Νερά;

Ο κατηγορούμενος αν και ρωτήθηκε κατ΄επανάληψη αν και τι έπραξε όταν είδε να μειώνονται οι αντιστάσεις της Κάρολαϊν, εκείνος φέρεται να μην έκανε τίποτα και επί της ουσίας την άφησε αβοήθητη.

Στη συνέχεια, φέρεται να υποστήριξε ότι δεν ήξερε τι να κάνει και άρχισε να σκέφτεται τι μπορεί να γίνει για να μην μείνει το παιδί και χωρίς τον πατέρα του. Πάντως, λίγα λεπτά με τη δολοφονία της Κάρο, λαϊνθέτοντας σε εφαρμογή το σχέδιό του, αποφάσισε να σκοτώσει και το σκύλο τους.

Πολλές στιγμές ο κατηγορούμενος φέρεται να έλεγε και να ξαναέλεγε ότι του αξίζει η τιμωρία, αλλά ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του ότι είναι το «τέρας» που παρουσιάζεται.