Ελλάδα

«Η Εύη Βατίδου σχεδόν μας πάτησε» υποστηρίζει στο «Live News» ο οδηγός της μηχανής στη Γλυφάδα

«Η Εύη Βατίδου σχεδόν μας πάτησε» υποστηρίζει στο «Live News» ο οδηγός της μηχανής στη Γλυφάδα

Ο οδηγός της μηχανής που ενεπλάκη στο επεισόδιο με την Εύη Βατίδου, στη Γλυφάδα, το βράδυ του Σαββάτου (11.11.2023), μίλησε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, δίνοντας τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν. “Δεν τους ακούμπησα με το αμάξι”, υποστηρίζει από την πλευρά του το γνωστό πρώην μοντέλο.

Ο οδηγός της μηχανής και η Εύη Βατίδου προσήχθησαν στο ΑΤ Γλυφάδας, και στις 06.45 το πρωί της Κυριακής ο οδηγός υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και το πρώην μοντέλο στον 59χρονο για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

“Μας κυνήγησε, 100 μέτρα από το σπίτι μου. Στην κυριολεξία σχεδόν μας πάτησε, 100 μέτρα από το σπίτι μου. Είμαι σοκαρισμένος. Δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ”, είπε αρχικά. Και συνέχισε: “Φραστικό επεισόδιο υπήρχε. Αλλά είμαστε δύο άνθρωποι που έχουμε σώας τας φρένας. Σε καμία περίπτωση δεν πήγαμε να χτυπήσουμε το αυτοκίνητο. Η κυρία Βατίδου παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, της έκανα μία σύσταση, αντέδρασε άσχημα και έτσι ξεκίνησαν όλα. Αυτό που συνέβη όμως δεν δικαιολογεί αυτό που έγινε στην συνέχεια, την καταδίωξη και την μηχανή μου να βρίσκεται κάτω από το τζιπ.

Η σύντροφος μου έχει σπάσει, χέρι, πόδι και πλευρό. Το χέρι της, μας λένε οι γιατροί, έχει διαλυθεί, θα χειρουργηθεί την Πέμπτη. Έχω κινηθεί ήδη νομικά. Δεν αναγνώρισα την κυρία Βατίδου. Δεν την γνωρίζω. Την έχω ακούσει, αλλά δεν την αναγνώρισα”.

Ο δικηγόρος του οδηγού τόνισε στο “Live News” ότι η μηχανή βρίσκεται στο γκαράζ του ιδιοκτήτη και είναι στη διάθεση των αρχών.

Εύη Βατίδου: “Δεν τους ακούμπησα με το αμάξι”
Από την πλευρά της, η Εύη Βατίδου υποστηρίζει ότι δεν εμβόλισε τη μηχανή. “Είδα μόλις τη δήλωση του αντίδικου μια αυτό που θέλω να πως είναι πως ότι λέμε πρέπει να το αποδεικνύουμε. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Αλέξη Κούγια και τους αστυνομικούς. Εγώ πιστεύω στη δικαιοσύνη. Έχω σοκαριστεί και προσπαθώ να ξεπεράσω αυτό που συνέβη. Αυτός μπορεί να λέει ό,τι θέλει αλλά τον έχουν δει να κατεβαίνει με κράνος”, είπε αρχικά.

“Ήρθε από το παράθυρο. Ευτυχώς δεν βγήκα από το αυτοκίνητο. Αρχίζει να κοπανάει το τζάμι και να με βρίζει. Εγώ του έλεγα “ποιος είναι;”. Ξαφνικά με βιαιότητα μου σπάει τον καθρέπτη και τότε ανεβαίνει γρηγορά στη μηχανή και φεύγει και εγώ τον ακολουθώ. Δεν τους ακούμπησα εγώ με το αμάξι. Την αστυνομία την είχα καλέσει πάνω από 16 φορές. Κάλεσα τον Αλέξη και μετά τον γιο μου, ο οποίος ήταν κοντά στο σημείο. Πρώτα ήρθε το ΕΚΑΒ. Εγώ βγήκα κατευθείαν να δω εάν είναι καλά η γυναίκα. Εκείνος συνέχιζε να λέει τα δικά του”, κατέληξε η Εύη Βατίδου.

ΠΗΓΗ newsit.gr