Ελλάδα

Ηλεία: Μάχη για τη ζωή του δίνει 27χρονος αστυνομικός με εγκεφαλίτιδα

Της επιτέθηκαν ροτβάιλερ, κατέληξε στο Νοσοκομείο!

Στη ΜΕΘ Ιωαννίνων μεταφέρθηκε ο 27χρονος αστυνομικός από τον Καρδαμά Ηλείας, νοσηλευόμενος σε κωματώδη κατάσταση.

Μόλις την περασμένη Κυριακή ο 27χρονος είχε αναφέρει μια απλή αδιαθεσία στα Επείγοντα του Νοσοκομείο Πατρών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Πατρίς, η γιατρός που τον εξέτασε κατέγραψε αίσθημα μουδιάσματος στα άκρα του νεαρού άνδρα, όμως οι εξετάσεις δεν έδειχναν ιδιαίτερα ανησυχητικές και του συνέστησαν να ξεκουραστεί κατ’ οίκων.

Η διάγνωση της εγκεφαλίτιδας προέκυψε τηλεφωνικώς από τον οικογενειακό γιατρό του ασθενούς, κατόπιν επικοινωνίας με τη μητέρα του 27χρονου, όταν εκείνος επέστρεψε στο σπίτι και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία. Ο γιατρός τους συμβούλευσε να μεταβούν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας».

Οι γιατροί εκεί έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή, ενώ η απόφασή τους να τον διασωληνώσουν άμεσα αποδείχθηκε καθοριστική. Την ίδια στιγμή κίνησαν γη και ουρανό προκειμένου να καταφέρουν να βρουν κενό κρεβάτι σε κάποια Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και τελικά ο νεαρός αστυνομικός μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Μήνυμα ευγνωμοσύνης στέλνουν οι γονείς του τόσο στον οικογενειακό τους γιατρό, τους γιατρούς του Γ.Ν.Π. «Άγιος Ανδρέας», όσο και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, που κράτησαν το παιδί τους στη ζωή και αναμένουν με αγωνία την ανάρρωση του.