Ελλάδα

Ηλεία: Μυστήριο με πτώμα άνδρα που βρέθηκε στην Κουρούτα – Δεν τον ψάχνει κανείς

Το πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε στην Κουρούτα, στην Ηλεία, το πρωί της Τρίτης (19.03.2024).

Σύμφωνα το patrisnews.com, ο άτυχος άντρας -που εκτιμάται πως είναι γύρω στα 65 με 70 έτη- εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης στην Κουρούτα Ηλείας, από δύο γυναίκες που είχαν βγει για περπάτημα στην περιοχή και αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές. με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δυνάμεις της αστυνομίας και του λιμενικού από το Λιμεναρχείο της Κυλλήνης -που διερευνά και την υπόθεση- να φθάνουν επί τόπου.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός πως ο άντρας έφερε ένα τραύμα στο κεφάλι κάτι που μάρτυρα είτε πως δέχθηκε κάποια επίθεση είτε πως κάπου χτύπησε κατά τη διάρκεια της πτώσης του, με το δεύτερο να είναι και το επικρατέστερο σενάριο, αφού οι αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Το άψυχο σώμα του πάντως βρέθηκε στην παραλία, ακριβώς εκεί που σκάει το κύμα, ενώ ο χρόνος που επήλθε ο θάνατος του, τοποθετείται από προχθές το απόγευμα, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης.

Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας που αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή όπου και θα δώσει και περισσότερο φως στην υπόθεση ως προς τα ακριβή αιτία του θανάτου του ηλικιωμένου.

Πάντως, μέχρι και την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές κανείς συγγενής του δεν είχε εμφανιστεί ούτε είχε απευθυνθεί στις αρχές για να δηλώσει κάποια εξαφάνιση που ενδεχομένως να οδηγούσε και στην ταυτότητα του άντρα.

ΠΗΓΗ newsit.gr