Ελλάδα

Ηλεία: Βρέθηκε το αντικείμενο της δολοφονίας του 59χρονου στο Καπελέτο

Αντόνιο Μπαντέρας – The Enforcer: Στέλνει χαιρετίσματα από τη Θεσσαλονίκη

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την άγρια δολοφονία του 59χρονου οδηγού ταξί στο Καπελέτο στην Ηλεία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι αρχές εξετάζουν το σενάριο το θύμα να γνωριζόταν με τον δράστη (οι μαρτυρίες αναφέρουν πως ήταν ένα άτομο). Τα στοιχεία τους δείχνουν πως δεν τον σκότωσε αμέσως, αλλά έμεινε λίγο μέσα στο σπίτι, επομένως ίσως να υπήρξε κάποιος διάλογος η διαπληκτισμός μεταξύ τους. Πάντως υπάρχουν σημάδια παραβίασης, και έχουν αφαιρεθεί χρήματα.

Πιθανότατα να μπήκε για να κλέψει, ο 59χρονος Κ.Τ να τον κατάλαβε και ο δράστης να τον σκότωσε. Επίσης, οι αρχές υποπτεύονται πως ο δράστης είναι αλλοδαπός.

Στην περιοχή υπάρχουν πολλοί αλλοδαποί, καθώς δουλεύουν στις πολλές καλλιέργειες φράουλας, πατάτας και καρπουζιών που υπάρχουν.

Ένα σενάριο που εξετάζεται λοιπόν είναι να ήξερε ο δράστης πως το θύμα έχει λεφτά σπίτι, και γι αυτό να μπήκε.

πηγή: flamis.gr
πηγή: flamis.gr

Τον σκότωσε με ξύλινο αντικείμενο

Επίσης τα στοιχεία δείχνουν πως χτύπησε τον 59χρονο στο κεφάλι με ξύλινο αντικείμενο, και αυτό επέφερε τον θάνατο.

Στην συνέχεια έφυγε προς τα χωράφια, και στον δρόμο πέταξε το αντικείμενο του φόνου. Πλέον η αστυνομία τον αναζητά.

Υπενθυμίζεται πως το θύμα ξεψύχησε μέσα στο ασθενοφόρο που τον παρέλαβε για να τον διακομίσει στο Νοσοκομείο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το σπίτι του 59χρονου είναι σε κεντρικό δρόμο του χωριού, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι λίγες ημέρες πριν άγνωστοι είχαν διαρρήξει ξανά το σπίτι του, αφαιρώντας μόνο το κινητό του τηλέφωνο.

Ήταν επίσης αδερφός του μεγαλοεπιχειρηματία Θ.Τ (με αγροτικά προϊόντα και μεγάλη προσφορά στην κοινωνία).

Ηλεία: Βρέθηκε το αντικείμενο της δολοφονίας του 59χρονου στο ΚαπελέτοΗλεία: Βρέθηκε το αντικείμενο της δολοφονίας του 59χρονου στο Καπελέτο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ