Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel: Αυτό είναι το ζευγάρι Αυστριακών που παντρεύτηκε στο Πήλιο και αγνοείται

Κακοκαιρία Daniel: Αυτό είναι το ζευγάρι Αυστριακών που παντρεύτηκε στο Πήλιο και αγνοείται

Στα ύψη παραμένει η αγωνία για το νιόπαντρο ζευγάρι από την Αυστρία τα ίχνη του οποίου αγνοούνται όταν τα νερά από τη σφοδρή κακοκαιρία Daniel παρέσυραν το σπίτι που έμεναν στα Ποτιστικά Πηλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του T-live, ο Φίλιπ και η Μικαέλα, όταν ξέσπασε η καταιγίδα από την κακοκαιρία Daniel προτίμησαν να παραμείνουν στο σπίτι που νοίκιαζαν θεωρώντας ότι εκεί θα είναι πιο ασφαλείς.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 24 Αυγούστου 12 ημέρες πριν χαθούν. Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. Μαζί με περίπου 40 άτομα, φίλους και συγγενείς που ταξίδεψαν στο Πήλιο για το γάμο τους και αντάλλαξαν όρκους ζωής στο δημαρχείο.

Στο γαμήλιο γλέντι που ακολούθησε η Μικαέλα και ο Φίλιπ χορεύουν χέρι χέρι όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά το T-live. Οι δυο τους έρχονταν πολύ συχνά την Ελλάδα. Στο Πήλιο είχαν αδυναμία.

Η Μικαέλα και ο Φίλιπ, άνθρωποι με πάθος για τη ζωή, τα ταξίδια και την περιπέτεια, μοιράζονται την μεγάλη τους αγάπη για το σκέιτμπορντ.

Εκείνη ασχολείται επαγγελματικά με το άθλημα κατεβαίνοντας σε παγκόσμιους διαγωνισμούς εκπροσωπώντας τη χώρα της.

Εκείνος προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών και ψηφιακός δημιουργός, έχει αποτυπώσει την αγάπη του για τη χώρα μας σε πολλά από τα έργα του. Όπως σε αυτήν την τρισδιάστατη εικόνα που έχει εμπνευστεί από παραλία της Ελλάδας.

To καλοκαίρι του 2020 το ζευγάρι είχε βρεθεί ξανά στα Ποτιστικά του Πηλίου. «Να είσαι γάτα και να κοιμάσαι στον ζεστό καλοκαιρινό ήλιο της Ελλάδας» έγραφε ο Φίλιπ στο Twitter, φωτογραφίες από το συγκρότημα εξοχικών στο οποίο έμεναν και φέτος, πριν η φονική κακοκαιρία έρθει να σαρώσει τα πάντα.

ΠΗΓΗ newsit.gr