Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel: Η στιγμή που η γέφυρα του Κραυσίδωνα καταρρέει από τα ορμητικά νερά

Η συγκεκριμένη γέφυρα ένωνε τον Βόλο και τη Νέα Ιωνία.
Στο έλεος της κακοκαιρίας Daniel βρίσκονται ο Βόλος και το Πήλιο οι σφοδρές βροχοπτώσεις προκαλούν την υπερχείλιση των ποταμών και την δημιουργία χειμάρρων που καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Ξύλινη γέφυρα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σπάει στη μέση και καταρρέει από τα ορμητικά νερά του Κραυσίδωνα. Η συγκεκριμένη γέφυρα ένωνε τον Βόλο και τη Νέα Ιωνία, στο ύψος της οδού Στρατ. Μακρυγιάννη, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thenewspaper.gr.


Η γη κατάπιε λεωφορείο
Ο χείμαρρος Κραυσίδωνας σε πολλές περιοχές έχει ξεχειλίσει και τα νερά πλημμυρίζουν δρόμους, καταστήματα και ισόγεια κατοικιών στη Χιλιαδού, το Οινόπνευμα, στους Αγίους Αναργύρους, την Νεάπολη και τα Παλαιά.

Στην οδό Ιερολοχιτών κόσμος έχει καταφύγει σε ανώτερους ορόφους κατοικιών αφού τα ισόγεια έχουν πλημμυρίσει και ζητούν βοήθεια από την Πυροσβεστική. Στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στη Νέα Ιωνία μεγάλο δένδρο έπεσε και κατέστρεψε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Τα ορμητικά νερά στους παρόχθιους του Κραυσίδωνα είχαν σαν αποτέλεσμα να υποχωρήσει το έδαφος και η γη να «καταπιεί» ολόκληρο λεωφορείο το οποίο ήταν σταθμευμένο δίπλα στο πεζοδρόμιο.

ΠΗΓΗ in.gr