Ελλάδα Επικαιρότητα

Καλαμάτα: Ποιος ήταν ο 47χρονος θύμα μαφιόζικης εκτέλεσης

Καλαμάτα: Ποιος ήταν ο 47χρονος θύμα μαφιόζικης εκτέλεσης

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι δράστες αρχικά ξυλοκόπησαν το θύμα και στη συνέχεια το πυροβόλησαν – Βρέθηκε το όχημα των δραστών
Γνωστός στις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών αλλά και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση ήταν ο 47χρονος που δολοφονήθηκε σε ενέδρα θανάτου από αγνώστους στην Καλαμάτα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο 47χρονος Κ.Π. κυκλοφορούσε με περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί από τον εισαγγελέα.

Η δολοφονική επίθεση που παραπέμπει σε μαφιόζικη εκτέλεση σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί στο κέντρο της Καλαμάτας στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος.

Οι μαρτυρίες
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι δράστες αρχικά ξυλοκόπησαν το θύμα και στη συνέχεια ο πυροβόλησαν.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις μαρτυρίες ένα όχημα έκλεισε το δρόμο στη μηχανή που οδηγούσε ο 47χρονος. Δύο άτομα βγήκαν από το αυτοκίνητο και επιτέθηκαν στον άνδρας χτυπώντας τον μανία. Ο ένας από τους δράστες έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε. Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν στο όχημά τους και τράπηκαν σε φυγή αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα μέσω της οδού Σόλωνος.
Βρέθηκε το όχημα
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε στις 4 το απόγευμα σε απόσταση περίπου 10 λεπτών από το σημείο της δολοφονίας, σε παραλιακό σημείο προς την μεριά της Μάνης.

Οι έρευνες της Αστυνομίας εστιάζονται στο περιβάλλον του 47χρονου και στις δραστηριότητες που είχε αναπτύξει το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα αναζητείται υλικό από κάμερες ασφαλείας που πιθανόν να έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών πριν και μετά τη δολοφονία.
ΠΗΓΗ in.gr