Ελλάδα

Καβάλα: Σώος εντοπίστηκε ο 34χρονος που αγνοούνταν

Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του ο 34χρονος Χρίστος Θώμος που είχε εξαφανιστεί στην Καβάλα και αναζητούνταν από τις Αρχές το τελευταίο 48ωρο.

Οι έρευνες των Αρχών είχαν επικεντρωθεί στην ευρύτερη περιοχή του ΧΥΤΑ Καβάλας

Ο 34χρονος πατέρας δύο παιδιών που αγνοούνταν από την περασμένη Τετάρτη (27/3) τελικά εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή του ΧΥΤΑ Καβάλας.

Είχε ενεργοποιηθεί το Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Για τον εντοπισμό του 34χρονου Χρίστου είχε σημάνει συναγερμός στις Αρχές της Καβαλάς, καθώς είχε ενεργοποιηθεί και το Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερωθεί για την εξαφάνισή του και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς όπως αναφερόταν στη σχετική ανακοίνωση συνέτρεχαν σοβαροί λόγοι που έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Προκειμένου να εντοπιστεί ο 34χρονος Χρίστος είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση έρευνας με τη συμμετοχή της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, αλλά και μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Καβάλας, ενώ συνέδραμαν και μεμονωμένοι εθελοντές

Οι έρευνες των Αρχών είχαν επικεντρωθεί στην ευρύτερη περιοχή του ΧΥΤΑ Καβάλας, αφού σε εκείνο το σημείο τον είχε δει τελευταία φορά ένας βοσκός της περιοχής.

Τελικά, όπως αναφέρει η ΕΡΤ ο άνδρας εντοπίστηκε, είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους και εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, καθώς ήταν εξαντλημένος.

ΠΗΓΗ in.gr