Ελλάδα

Καβάλα: Θρίλερ με νεκρή φωτογράφο στη θάλασσα – Η μυστήρια διαμονή σε ξενοδοχείο της πόλης

Λαμία – Διανομέας παρασύρθηκε από μπετονιέρα

Σε πλήρη εξέλιξη στην Καβάλα το θρίλερ του θανάτου νεαρής φωτογράφου που πρόσφατα είχε πάρει διαζύγιο. Οι Αρχές προσπαθούν να συνθέσουν τα κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης…

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας ξεβράστηκε από τη θάλασσα στην παραλία της Κεραμωτής την περασμένη Κυριακή 16 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με το proininews.gr, οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή εξέτασαν το ενδεχόμενο να ανήκει η σορός στην 38χρονη Ρουμάνα φωτογράφο, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί μυστηριωδώς στις αρχές της περασμένης εβδομάδας.

Οι αρχικές τους υποψίες επιβεβαιώθηκαν και πλέον οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν τι κρύβει ο θάνατος της γυναίκας. Μπορεί να μην υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, όμως οι τελευταίες κινήσεις της βάζουν σε σκέψεις. Η γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, είχε στείλει μήνυμα στη μητέρα της, λίγο πριν εξαφανιστεί με το οποίο την διαβεβαίωνε πως ήταν καλά.

Στη συνέχεια έκλεισε δωμάτιο σε ξενοδοχείο της Καβάλας στο οποίο όπως φαίνεται από τα στοιχεία και τις πρώτες καταθέσεις, έμεινε για λίγα μόνο λεπτά. Στη συνέχεια το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο και η ίδια εξαφανισμένη από προσώπου γης.

Σημειώνεται πως πρόσφατα η γυναίκα είχε χωρίσει και ετοιμαζόταν να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Ένα κεφάλαιο που δεν άνοιξε ποτέ, με τον θάνατό της, να μονοπωλεί τις συζητήσεις στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο…

ΠΗΓΗ newsit.gr