Ελλάδα

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Φέιγ βολάν και συνθήματα έξω από το Παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Φέιγ βολάν και συνθήματα έξω από το Παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών

Όλο και περισσότερος κόσμος μαζεύεται έξω από το Παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών, όπου και εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.
Μεγάλη είναι η προσέλευση του κόσμου για το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου στην Μητρόπολη, με το φέρετρο να είναι καλυμμένο με την ελληνική σημαία.

Άνθρωποι που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών, για να αποχαιρετήσουν τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, έψαλλαν νωρίτερα τον εθνικό ύμνο.

Φώναξαν επίσης συνθήματα όπως «ζήτω ο βασιλιάς» ενώ πέταξαν και φέιγ βολάν τα οποία έγραφαν «Αθάνατος-Βασιλεύς Κωνσταντίνος».

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Φέιγ βολάν και συνθήματα έξω από το Παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Φέιγ βολάν και συνθήματα έξω από το Παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Φέιγ βολάν και συνθήματα έξω από το Παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Φέιγ βολάν και συνθήματα έξω από το Παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών

Υπενθυμίζεται πως λόγω της κηδείας και του λαϊκού προσκυνήματος, στο κέντρο της Αθήνας ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι πολύ αυστηρά.

Το κέντρο της Αθήνας μοιάζει «αστακός», με κλειστούς δρόμους, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγόρευση πτήσεων πάνω από την Αττική.

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώθηκε ότι, με σκοπό την ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων λόγω της νεκρώσιμης ακολουθίας του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου θα εφαρμοσθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικές αρτηρίες του κέντρου της Αθήνας.

ΠΗΓΗ in.gr