ΚΙΝΑΛ

Θόδωρος Μαργαρίτης: Σώθηκε από θαύμα ο γνωστός πολιτικός

Η ατάκα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ [βίντεο]

Θόδωρος Μαργαρίτης: Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ κινδύνευσε πολύ σοβαρά, μπαίνοντας εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Θόδωρος Μαργαρίτης: Ο γνωστός πολιτικός και υποψήφιος στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές με το ΚΙΝΑΛ, πέρασε ένα αρκετά δύσκολο διάστημα, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα, ο κ. Μαργαρίτης επαθε περιτονίτιδα και μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Το ιατρικό προσωπικό έκανε εξαιρετική δουλειά και έθεσε εκτός κινδύνου το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς, ωστόσο κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του μετά την επέμβαση, έπαθε ειλεό, κάτι που έθεσε τη ζωή του σε κίνδυνο. Τελικά, όλα πήγαν καλά για τον Θόδωρο Μαργαρίτη, ο οποίος ξαναμπήκε στο χειρουργείο και πλέον βρίσκεται ξανά στις επάλξεις.

Ο Θόδωρος Μαργαρίτης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες. Ήταν ενεργό μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΦΕΕ από το 1980 έως το 1986. Συμμετείχε σε Κινήματα για την Ειρήνη και σε δίκτυα υπεράσπισης Ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ διετέλεσε μέλος του ΔΣ του δημοτικού Ραδιοφώνου της Αθήνας (1994-98). Ήταν αρθρογράφος στα ΝΕΑ και στην «Εφημερίδα των Συντακτών». Ακολούθησε την πορεία της Ανανεωτικής Αριστεράς από το ΚΚΕ Εσωτερικού, την ΕΑΡ και τον Συνασπισμό.

Θόδωρος Μαργαρίτης: Σώθηκε από θαύμα ο γνωστός πολιτικόςΔιετέλεσε μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ έως το 2010 και μετά βρέθηκε στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ ως υπεύθυνος του τομέα Επικοινωνίας. Ασχολήθηκε ενεργά για την ανασύνθεση της Κεντροαριστεράς και για την συγκρότηση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης το 2015. Σήμερα είναι εκλεγμένο μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής και γραμματέας του τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Μεταναστευτικής πολιτικής.

Θόδωρος Μαργαρίτης: Σώθηκε από θαύμα ο γνωστός πολιτικός