Ελλάδα

Κολωνός: Αδιαφορία καταγγέλλει η θεία της 12χρονης – Της βρήκαν ψυχολόγο 100 χιλιόμετρα μακριά

Κολωνός: Αδιαφορία καταγγέλλει η θεία της 12χρονης – Της βρήκαν ψυχολόγο 100 χιλιόμετρα μακριά

Να ξεπεράσει τον εφιάλτη προσπαθεί η 12χρονη από τον Κολωνό που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας, ωστόσο συναντά την αδιανόητη αδιαφορία της Πολιτείας.

Τα όσα καταγγέλλει η θεία της 12χρονης στην εκπομπή Live News δείχνουν ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη για το κοριτσάκι.

«Είναι μέσα σε ένα σπίτι κλεισμένο, δεν έχει αλλάξει τίποτα, τρομαγμένη είναι, δεν μιλάει όταν της μιλάει κάποιος, ούτε γεια λέει, δεν πλησιάζει σε άντρα κοντά. Έχουμε πρόβλημα με αυτό και σε γυναίκες δηλαδή, όλους τους φοβάται. Είναι όλη ημέρα μαζί της. Με το παιδί είμαι και εγώ ”φυλακή”, είμαστε μαζί ”φυλακή”».

Σύμφωνα με τη θεία η μικρή δεν πηγαίνει ούτε σχολείο. «Τίποτα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτα. Μία φορά την εβδομάδα, 100 χιλιόμετρα από εδώ, από το σπίτι μας, είναι η ψυχολόγος».

Η θεία και η γιαγιά της 12χρονης ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά με τα προβλήματα να είναι ανυπέρβλητα.

«Περιμένω, κάνω υπομονή. Είμαι και εγώ εγκλωβισμένη γιατί αν δε με βοηθήσουν με το παιδί να γίνει κάτι, δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι. Τους παρακαλώ κάθε ημέρα κάτι να γίνει».

Στο μεταξύ οι καταγγελίες για τις Αρχές παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας, αφού μόλις πριν λίγες ημέρες τυχαία βρέθηκαν και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές στο μίνι μάρκετ του Κολωνού.

«Βρέθηκαν τώρα, μετά από τόσο καιρό, ένα λάπτοπ και ένα τηλέφωνο, εμείς φωνάζουμε από την αρχή πως υπήρχε και άλλο τηλέφωνο, εκεί καταλαβαίνουμε όλοι πια ήταν η έρευνα της αστυνομίας. Εμείς είχαμε πει πως είχε άλλο ένα τηλέφωνο το οποίο μιλούσε και είχε τις επαφές του εφόσον μετά από τόσο καιρό βρίσκονται ξαφνικά δύο άλλα, άλλες συσκευές, καταλαβαίνεται πού είναι αυτά που ψάχναμε», αναφέρει η θεία της 12χρονης, συμπληρώνοντας:

«Δεν ξέρω τι γίνεται με τις έρευνες και τι συμβαίνει με ονόματα και διευθύνσεις για ανθρώπους που κάνανε βόλτες και είναι έξω. Ποια έρευνα; Το σπίτι της οικογένειας το διαλύσανε, είναι ακόμα διαλυμένο, το διαλύσανε και δεν ψάξανε τα στοιχεία του θύτη;».

Το μπαράζ αποκαλύψεων του «Live News» για την αδιανόητη αδιαφορία της πολιτείας που έχει αφήσει μόνη της τη μικρή και τη θεία της απαιτεί εδώ και τώρα λύσεις για το παιδί και την οικογένειά του.