Ελλάδα

Κωνσταντίνος Καζάκος: Ράκος στο νοσοκομείο μετά την είδηση του θανάτου του πατέρα του

Κωνσταντίνος Καζάκος: Ράκος στο νοσοκομείο μετά την είδηση του θανάτου του πατέρα του

Δείτε φωτογραφίες

Ο Κώστας Καζάκος ο οποίος νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο, Ευαγγελισμός, κατέληξε χθες, 13 Σεπτεμβρίου και ο φακός εντόπισε τον γιο του έξω από το νοσοκομείο ο οποίος ήταν φανερά συντετριμμένος.

Ο ηθοποιός, Κώστας Καζάκος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 87 ετών βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και τους οικείους του.

Ο γιος του, ο Κωνσταντίνος Καζάκος στις πρώτες εικόνες μετά την είδηση του θανάτου του πατέρα του, στον οποίο είχε τεράστια αδυναμία, εμφανίστηκε ράκος.

Δείτε τις φωτογραφίες

Κωνσταντίνος Καζάκος: Ράκος στο νοσοκομείο μετά την είδηση του θανάτου του πατέρα του Κωνσταντίνος Καζάκος: Ράκος στο νοσοκομείο μετά την είδηση του θανάτου του πατέρα του Κωνσταντίνος Καζάκος: Ράκος στο νοσοκομείο μετά την είδηση του θανάτου του πατέρα του 

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατό του

«Ο Κωνσταντίνος Καζάκος εισήχθη στο Γ.Ν.Α « Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ» στις 26-7-2022 με αναπνευστικά προβλήματα. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαίως, όπου και σήμερα Τρίτη 13-9-2022 απεβίωσε λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας. Τα θερμά συλλυπητήρια μας στους οικείους του».

Ο σπουδαίος ηθοποιός αντιμετώπιζε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα και μάλιστα είχε νοσήσει και από κορονοϊό, γεγονός που επιβάρυνε την έτσι και αλλιώς εύθραυστη -τον τελευταίο καιρό- υγεία του.

Τον περασμένο Απρίλιο είχε αναγκαστεί να αποχωρήσει από την παράσταση «Ματωμένα Χώματα» της Διδώς Σωτηρίου που ανέβηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά καθώς η υγεία του ήταν ήδη επιβαρυμένη. Τότε είχε αντικατασταθεί από τον Νικήτα Τσακίρογλου, όμως ο ίδιος δεν κατάφερε να ανέβει ποτέ ξανά στο θεατρικό σανίδι που τόσο αγαπούσε.

ΠΗΓΗ in.gr