Ελλάδα

Κορονοϊός: Με αποδοκιμασίες «υποδέχτηκαν» τον Θάνο Πλεύρη υγειονομικοί στη Θεσσαλονίκη

Κορονοϊός: Με αποδοκιμασίες «υποδέχτηκαν» τον Θάνο Πλεύρη υγειονομικοί στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σήμερα, Τετάρτη (22/9), ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, καθώς τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται «έκρηξη» κρουσμάτων κορονοϊού στη Βόρεια Ελλάδα. Εργαζόμενοι στον τομέα της Υγείας «υποδέχθηκαν» τον υπουργό με πανό και αποδοκιμασίες, καθώς πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΕΚΑΒ Βορείου Ελλάδος όπου θα γινόταν έκτακτη σύσκεψη.

Την ώρα που έφθανε στο σημείο ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, σύμφωνα με το thesstoday.gr, διαδηλωτές άρχισαν να τον γιουχάρουν και να φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Τα πανό, που κρατούσαν οι εργαζόμενοι στον τομέα της Υγείας, έγραφαν – μεταξύ άλλων -: «Μας πετούν από τα νοσοκομεία». Επίσης, φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης, της απόφαση των αναστολών, καθώς και κατά των μέτρων που έχουν ληφθεί για τα σχολεία.

Δείτε βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης μετέβη εκτάκτως σήμερα, Τετάρτη (22/9) στην Θεσσαλονίκη, καθώς και η αναπληρώτρια υπουργός Μίνα Γκαγκά, προκειμένου να συμμετάσχουν σε έκτακτη σύσκεψη με τους επικεφαλής των Υγειονομικών Περιφερειών.

Η πορεία της πανδημίας στην Βόρεια Ελλάδα ανησυχεί ιδιαίτερα τόσο τους ειδικούς, όσο και την κυβέρνηση, καθώς μόνο την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη, όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, εντοπίστηκαν 449 κρούσματα κορονοϊός. Από την πλευρά του, πάντως, ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε την επίσκεψή του προληπτική.

Δείτε φωτογραφίες:

Κορονοϊός: Με αποδοκιμασίες «υποδέχτηκαν» τον Θάνο Πλεύρη υγειονομικοί στη Θεσσαλονίκη Κορονοϊός: Με αποδοκιμασίες «υποδέχτηκαν» τον Θάνο Πλεύρη υγειονομικοί στη Θεσσαλονίκη Κορονοϊός: Με αποδοκιμασίες «υποδέχτηκαν» τον Θάνο Πλεύρη υγειονομικοί στη Θεσσαλονίκη

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από thesstoday.gr