Κύπρος

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής – Το μήνυμα στους θαυμαστές του

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής – Το μήνυμα στους θαυμαστές του

Έχουν περάσει λίγες μόνο ημέρες μετά την ορκωμοσία του ως Υφυπουργός Πολιτισμού στην Κύπρο και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εισήχθη στο νοσοκομείο.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης εισήχθη στο νοσοκομείο το πρωινό της Πέμπτης 9 Μαρτίου για προγραμματισμένη επέμβαση.

Το απόγευμα μάλιστα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θέλησε να μοιραστεί δυο λόγια καρδιάς μέσα από τα social media με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Το μήνυμα στους θαυμαστές του

«Καλησπέρα σε όλους. Εύχομαι να είστε γεροί, δυνατοί και υγιείς. Εγώ σήμερα εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για μια μικροεπέμβαση. Και με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τόσο το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, όπως και την διοίκηση για τον ζήλο που δείχνουν συλλογικά στη δουλειά τους και την άσκηση των καθηκόντων τους». Μιχάλης Χατζηγιάννης: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής – Το μήνυμα στους θαυμαστές του

«Να είστε όλοι καλά. Ευχαριστώ πολύ για τα πολλά μηνύματα σας και τις ευχές σας. Τις ανταποδίδω» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Ήταν το μήνυμά του σε ένα σύντομο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Αναφέρει μάλιστα πως από την Παρασκευή επιστρέφει στα καθήκοντά του.

Αμέσως μετά την ανάρτησή του, οι θαυμαστές έσπευσαν να του στείλουν εκ νέου τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση.

ΠΗΓΗ in.gr