Ελλάδα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην πλατεία Αριστοτέλους ο πρωθυπουργός – Selfie και κουβέντα με νέους

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην πλατεία Αριστοτέλους ο πρωθυπουργός – Selfie και κουβέντα με νέους

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκε πλήθος κόσμου που ήταν εκείνη την ώρα στην πλατεία Αριστοτέλους, με τον ίδιο να φωτογραφίζεται με νέα παιδιά, που του ζητούσαν μία… selfie.

Στη Θεσσαλονίκη και στην πλατεία Αριστοτέλους έφτασε το βράδυ της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο πρωθυπουργός, λίγο μετά τις 21:00, έδωσε το «παρών» στην πλατεία Αριστοτέλους, συνοδευόμενος από μέλη και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως αναφέρει το thesstoday, υποδέχθηκε πλήθος κόσμου που ήταν εκείνη την ώρα στην πλατεία Αριστοτέλους, με τον ίδιο να φωτογραφίζεται με νέα παιδιά, που του ζητούσαν μία… selfie.

Η παρουσία του στην πλατεία Αριστοτέλους συνοδεύτηκε και με την ύπαρξη περιπτέρου της Νέας Δημοκρατίας για τη ΔΕΘ. Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην πλατεία Αριστοτέλους ο πρωθυπουργός – Selfie και κουβέντα με νέους Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην πλατεία Αριστοτέλους ο πρωθυπουργός – Selfie και κουβέντα με νέους

Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης, ενώ στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού βρίσκεται η συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ – HELEXPO και η καθιερωμένη περιήγηση στα περίπτερα. Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην πλατεία Αριστοτέλους ο πρωθυπουργός – Selfie και κουβέντα με νέους

Το πρόγραμμά του θα αναλύσει ο πρωθυπουργός στην ομιλία του το Σάββατο

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, είναι προγραμματισμένη για τις 20.00 η ομιλία του στους παραγωγικούς φορείς, στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ.

Στην ομιλία του ο πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει απολογισμό του κυβερνητικού έργου, να παρουσιάσει το σχεδιό του για το 2023 και το πρόγραμμά του για την επόμενη 4ετία.