Επικαιρότητα Κυβέρνηση

«Εγώ κλείδωσα το Μαξίμου»! Η πρώτη απάντηση για τις αποκαλύψεις

Χατζηδάκης μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη: Επείγον και πιεστικό το ζήτημα της ΔΕΗ

Τις πληροφορίες μετέφερε η στήλη Κονκλάβιο στην Καθημερινή και έλεγε το εξής: Ότι όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη για πρώτη φορά ως πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου και έμεινε… μόνος του, μετά την συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, διαπίστωσε ότι οι πόρτεςτων γραφείων στο Μαξίμου ήταν… κλειδωμένες και μάλιστα –σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ– χρειάστηκε να κληθεί ειδικός κλειδοκράτορας για να ανοίξουν τα γραφεία!

Οι ίδιες πηγές λένε ακόμη πως το Μέγαρο Μαξίμου ήταν… «ποτισμένο» στη μυρωδιά του τσιγάρου. «Μπίχλα από τσιγάρο» ήταν η έκφραση του ανθρώπου που αποκάλυψε τα παραπάνω στη στήλη της Καθημερινής.

Μια πρώτη απάντηση -μόνο για το σκέλος των κλειδωμένων πορτών και όχι… της τσιγαρίλας- δίνεται από την κ. Μάγκυ Δούση, συνεργάτιδα στο πολιτικό γραφείο του Χριστόφορου Βερναρδάκη.

Η ίδια, με ανάρτησή της στο Facebook αναφέρει πως εκείνη κλείδωσε τις πόρτες, τονίζοντας πως ακολούθησε την συνηθισμένη, καθημερινή πρακτική, αφήνοντας αιχμές για το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Εγώ όταν έφυγα την Κυριακή, κλείδωσα και άφησα τα κλειδιά στον αστυνομικό στο ισόγειο όπως κάναμε κάθε μέρα φεύγοντας από το γραφείο… Αλλά για τον ΣΚΑΙ και την καθημερινή αυτό είναι είδηση…«.

Δείτε την ανάρτηση – απάντηση για τις κλειδωμένες πόρτες του Μαξίμου

«Εγώ κλείδωσα το Μαξίμου»! Η πρώτη απάντηση για τις αποκαλύψεις