Επικαιρότητα Κυβέρνηση

Ορεινή Κυριακάτικη βόλτα στον Ομαλό για τον πρωθυπουργό! Απόλαυσε την φύση και την… Κρητική κουζίνα (pic)

Ανατριχιαστικές περιγραφές για την επίθεση σε διασώστη του ΕΚΑΒ – «Τον χτυπούσαν με μανία στο κεφάλι και τον άφησαν αναίσθητο»

Είναι γνωστός φυσιολάτρης και δεν χάνει την ευκαιρία ακόμη και τώρα που το πρόγραμμα του είναι ιδιαίτερα βεβαρυμένο, να απολαμβάνει κάποιες στιγμές ξεγνοιασιάς μέσα στην φύση…

Ο λόγος για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος ενώ το Σάββατο είχε ένα πλήρες πρόγραμμα με σειρά επαφών , από το Ηράκλειο στο Ρέθυμνο και από το Ρέθυμνο στα Χανιά, την Κυριακή όμως,  την απόλαυσε και με το παραπάνω, στη γενέτειρα του.

Από νωρίς το πρωί, ο κ. Μητσοτάκης, αφού φόρεσε ενδυμασία βουνού, ανηφόρισε στον Ομαλό και απόλαυσε μια πιο… ήρεμη Κυριακή.

Ο πρωθυπουργός μάλιστα πέραν από την ορεινή αναζωογονητική του βόλτα, δεν έχασε την ευκαιρία να περάσει για λίγο και από το αγαπημένο του γευστικό στέκι στην περιοχή. Η οικογένεια του κ. Γιώργου Κουτρούλη – μαζί με την μητέρα του την κ. Ευαγγελία – καλωσόρισαν τον κ. Μητσοτάκη και όπως λένε οι πληροφορίες του ετοίμασαν ένα τραπέζι με όλα τα καλούδια της περιοχής.

Ορεινή Κυριακάτικη βόλτα στον Ομαλό για τον πρωθυπουργό! Απόλαυσε την φύση και την… Κρητική κουζίνα (pic)