Επικαιρότητα Κυβέρνηση

Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα στους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ για τον ΣΚΑΪ

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε ακέφαλο πτώμα

Όποιος αγνοεί την απόφαση θέτει τον εαυτό του εκτός ψηφοδελτίων

Μήνυμα έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας στους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να αποφασίσουν να «σπάσουν» το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ, λιγότερα από έναν μήνα πριν τις εθνικές εκλογές 2019.

Ο πρωθυπουργός, στην κλειστή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, σχολίασε τα δύο κρούσματα κομματικής απειθαρχίας, των βουλευτών Τρικάλων Σάκη Παπαδόπουλου και Σάμου Δημήτρη Σεβαστάκη, οι οποίοι τις προηγούμενες μέρες και μετά τις ευρωεκλογές έσπασαν το εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ και εμφανίστηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Το μήνυμα κι εδώ ήταν ξεκάθαρο και αποτελούσε την τελευταία προειδοποίηση ότι όποιος αγνοεί την απόφαση αυτή θέτει τον εαυτό του εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών».

Σημειώνεται ότι σήμερα στις 18:30 το απόγευμα, θα δεχτεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 8 το βράδυ, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να παρουσιάσει, στο αίθριο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την επόμενη τετραετία.