Ελλάδα

Λαμία: Αυτοκίνητο έπιασε φωτιά εν κινήσει

Λαμία: Αυτοκίνητο έπιασε φωτιά εν κινήσει

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το μικρό όχημα έβγαζε ένα περίεργο θόρυβο και κάποια στιγμή άρχισαν να πετιούνται σπίθες από πίσω πριν πάρει φωτιά.

Aναστάτωση επικράτησε στη Λαμία στον περιφερειακό δρόμο του Αγίου Λουκά στην οδό Τυμφρηστού στο ύψος περίπου της Αγίας Σοφίας όταν έπιασε φωτιά ένα αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το LamiaReport, ήταν 40 λεπτά περίπου μετά τα μεσάνυχτα ξημερώνοντας Τρίτη (2/8), όταν ακούστηκαν εκρήξεις, ενώ γρήγορα αναδύθηκε μυρωδιά καμένου στην περιοχή.

Λαμία: Αυτοκίνητο έπιασε φωτιά εν κινήσειΈνα αυτοκίνητο είχε παραδοθεί στις φλόγες και ο ιδιοκτήτης του προσπαθούσε με ότι είχε να τις περιορίσει.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το μικρό όχημα έβγαζε ένα περίεργο θόρυβο και κάποια στιγμή άρχισαν να πετιούνται σπίθες από πίσω πριν πάρει φωτιά και ακινητοποιηθεί.

Δύο οχήματα της Π.Υ. Λαμίας με έξι πυροσβέστες έφτασαν πολύ γρήγορα στο σημείο και κατέσβεσαν πλήρως την πυρκαγιά, ωστόσο το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς στο πίσω μέρος του. Λαμία: Αυτοκίνητο έπιασε φωτιά εν κινήσει

Δύο πληρώματα της αστυνομίας σταμάτησαν την κυκλοφορία στο δρόμο προκειμένου να διευκολύνουν τα πυροσβεστικά και να μην κινδυνεύσουν άλλα οχήματα.