Ελλάδα

Λαμία: Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τροχαίο μεταξύ δύο Ι.Χ στο κέντρο της πόλης

Λαμία: Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τροχαίο μεταξύ δύο Ι.Χ στο κέντρο της πόλης

Η σύγκρουση ήταν τόσο δυνατή που το ένα Ι.Χ κατέληξε μέσα σε ένα κατάστημα.

Τροχαίο ατύχημα μεταξύ δύο Ι.Χ έγινε χθες στη Λαμία, σε διασταύρωση της πόλης, μεταξύ των οδών Κανάρη και Παπαφλέσσα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, το ένα Ι.Χ παραβίασε το STOP με αποτέλεσμα να χτυπήσει το δεύτερο και να το εμβολίσει, καταλήγοντας έτσι στη βιτρίνα ενός καταστήματος.

Θύματα ευτυχώς δεν υπήρξαν. Στο βίντεο διακρίνεται, μέσα στο λευκό παρκαρισμένο Ι.Χ στη γωνία, ένα παιδάκι στο πίσω κάθισμα. Αμέσως μετά τη σύγκρουση πετάγεται έξω από το αυτοκίνητο η μητέρα του και ανοίγει την πίσω πόρτα για να το πάρει, αφού το παιδάκι είχε κατατρομάξει από το τροχαιο που εγινε εκατοστά δίπλα του.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που κατέληξε στη βιτρίνα του καταστήματος τραυματίαστηκε ελαφρώς και παρέμεινε στη θέση του έως ότου έρθει το ΕΚΑΒ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι από τα γειτονικά σπίτια βγήκαν δύο νοσηλεύτριες και έσπευσαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο οδηγό.

Όπως τόνισαν περίοικοι στο LamiaReport πρόκειται για εξαιρετικά επικίνδυνη διασταύρωση που μέχρι πρότινος είχε τα γνωστά «μάτια της γάτας» για την βραδυπορία των οχημάτων που κατεβαίνουν την Κανάρη, ωστόσο τα περισσότερα έχουν ξεκολλήσει και είναι αρκετοί οι οδηγοί που δεν βλέπουν το STOP και γίνονται συχνά ατυχήματα.
ΠΗΓΗ in.gr