Ελλάδα

Λαμία: Παράσυρση 7χρονου παιδιού από αυτοκίνητο κοντά σε σχολείο, στο νοσοκομείο το κορίτσι

Ατύχημα στη Λαμία με ένα 7χρονο κορίτσι να μεταφέρεται τραυματισμένο σε νοσοκομείο. Η παράσυρση σημειώθηκε μπροστά στα μάτια παιδιών που πήγαιναν για να παίξουν…

Ένα 7χρονο κορίτσι τραυματίστηκε στη Λαμία από παράσυρση αυτοκινήτου. Το άτυχο παιδί έπεσε στο δρόμο και μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένο σε νοσοκομείο, χωρίς η κατάστασή της μικρής να εμπνέει ανησυχία. Τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν για την ώρα αδιευκρίνιστα. Η ανήλικη περνούσε το δρόμο με την παρέα της, για να φτάσει σε σχολείο της περιοχής. Τα παιδιά της γειτονιάς συνηθίζουν να πηγαίνουν σε αυτό το σημείο για να παίξουν. Πριν προλάβει να αντιδράσει χτυπήθηκε από το όχημα και στο σημείο επικράτησε αναστάτωση.

Η παράσυρση σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Τρίτης του Πάσχα στη συνοικία της Νέας Μαγνησίας στη Λαμία, όταν μια παρέα μικρών παιδιών διέσχιζε το δρόμο για να φτάσει στο 5ο δημοτικό σχολείο, όπου συνήθως πηγαίνουν για να παίξουν τα παιδιά της γειτονιάς.

Την ώρα που τα παιδιά διέσχιζαν το δρόμο ένα αυτοκίνητο παρέσυρε ένα 7χρονο κορίτσι. Στο σημείο προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση με όλη τη γειτονιά να τρέχει να βοηθήσει το παιδί, ενώ στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε την άτυχη 7χρονη για να την μεταφέρει στο ΓΝ Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, το κοριτσάκι πέρα από το σοκ δεν έχει κάποιο σοβαρό τραυματισμό, ωστόσο θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις για να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο.

Στο πλευρό της ανήλικης βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς της, που ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα και τον τραυματισμό του παιδιού τους.

ΠΗΓΗ newsit.gr