Ελλάδα

Λαμία: Βούτηξαν την τσάντα που είχε στο αυτοκίνητο αλλά στη συνέχεια η τύχη εγκατέλειψε τους δράστες

Θεσσαλονίκη: Διακινητές είχαν στοιβάξει τέσσερις μετανάστες στο πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου

Μεγάλη περιπέτεια για Λαμιώτη ελεύθερο επαγγελματία νωρίς το βράδυ της Τρίτης (25-01-2022), όταν είδε την τσάντα του, που περιείχε πολύ σημαντικά έγγραφα, να έχει κάνει φτερά μέσα από το αυτοκίνητό του. Δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε δει τέσσερα άτομα να απομακρύνονται από το όχημά του και να εξαφανίζονται με ένα μαύρο Seat προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ και ο ίδιος ξεκίνησε τις αναζητήσεις του μαύρου αυτοκινήτου. Τελικά το όχημα των δραστών εντοπίστηκε στην οδό Ταϋγέτου κοντά στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ και μετά από σύντομη καταδίωξη, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Λαμίας, κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερις Ρομά ο ένας μόλις 16 ετών και οι υπόλοιποι από 19 μέχρι 34 ετών, ενώ εντός βρέθηκε και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς, ένα tablet που άνηκε στον επαγγελματία, στον οποίο και αποδόθηκε.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η τσάντα μαζί με τα υπόλοιπα έγγραφα, εντοπίστηκαν κοντά στο νεκροταφείο της Ροδίτσας, κατόπιν υπόδειξης των δραστών, που ομολόγησαν την πράξη τους και συνελήφθησαν. Επιπλέον κατασχέθηκε το ΙΧΕ αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης τους.

Λαμία: Βούτηξαν την τσάντα που είχε στο αυτοκίνητο αλλά στη συνέχεια η τύχη εγκατέλειψε τους δράστες