Ελλάδα

Λάρισα: 38χρονη φιλοξένησε στο σπίτι της άνδρα που γνώρισε στο διαδίκτυο και εκείνος της έκλεψε τα κοσμήματα

Λάρισα: 38χρονη φιλοξένησε στο σπίτι της άνδρα που γνώρισε στο διαδίκτυο και εκείνος της έκλεψε τα κοσμήματα

Η 38χρονη Λαρισαία γνώρισε τον άγνωστο άντρα μέσω μέσου κοινωνικής δικτύωσης.
Έναν άνδρα που κατηγορείται για κλοπή χρυσαφικών, μετά από καταγγελία 38χρονης, αναζητεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, εξετάζοντας παράλληλα αν τα στοιχεία που δήλωσε ο δράστης είναι και τα πραγματικά του στοιχεία.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η 38χρονη κατέφυγε προχθές την ΕΛ.ΑΣ., περιγράφοντας τα χρυσαφικά που λείπουν από την κοσμηματοθήκη της. Πρόκειται για χρυσαφικά απροσδιόριστής αξίας τα οποία, όπως κατήγγειλε η 38χρονη, διαπίστωσε πως έλειπαν, αφότου έφυγε από το σπίτι της και ο άγνωστος άνδρας, εικάζοντας έτσι πως αυτός τα έκλεψε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ελευθερία, η 38χρονη Λαρισαία γνώρισε τον άγνωστο άντρα μέσω μέσου κοινωνικής δικτύωσης και περίπου για μια βδομάδα, έως τις 30 Ιουλίου τον φιλοξένησε στο σπίτι της.

Η 38χρονη φέρεται να μη γνώριζε τα αληθινά στοιχεία του άγνωστου άνδρα, παρά μόνο όσα εκείνος της δήλωσε, λόγο για τον οποίο η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας ερευνά αν τα δηλωθέντα στοιχεία είναι και τα πραγματικά στοιχεία του άνδρα που αναζητείται επίσης για κλοπή.

ΠΗΓΗ in.gr