Ελλάδα

Λάρισα: Θρίλερ με τον θάνατο άντρα από ανακοπή – Τον τσίμπησε μέλισσα και έκανε μόνος την ένεση

Λάρισα: Θρίλερ με τον θάνατο άντρα από ανακοπή – Τον τσίμπησε μέλισσα και έκανε μόνος την ένεση

Σοκ στη Λάρισα για τον θάνατο άντρα που πήγε μόνος στο Αγροτικό Ιατρείο της Φαλάνης. Η αντίστροφη μέτρηση της ζωής του, ξεκίνησε όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, από το τσίμπημα μιας μέλισσας…

Όλα δείχνουν πως το τσίμπημα μιας μέλισσας στη Λάρισα, συνδέεται με το τέλος της ζωής του. Ο άτυχος άντρας που γνώριζε πως ήταν αλλεργικός έκανε την ένεση και αισθάνθηκε καλύτερα. Λίγο αργότερα όμως αισθάνθηκε έντονο πόνο στο στήθος και πήγε στο αγροτικό ιατρείο της περιοχής. Πριν προλάβουν οι γιατροί να αντιδράσουν, κατέρρευσε και άφησε την τελευταία του πνοή.

Τραγικό περιστατικό στην Φαλάνη στη Λάρισα, με έναν 60χρονο άνδρα ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς και πέθανε. Έχοντας πόνο στο στήθος μεταφέρθηκε στο Αγροτικό Ιατρείο της περιοχής, αλλά δυστυχώς κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Μάλιστα πριν καταλήξει ο 60χρονος είχε κι άλλη δυσάρεστη περιπέτεια. Δέχτηκε τσίμπημα μέλισσας και υπέστη αλλεργικό σοκ. Γνωρίζοντας όμως ότι ήταν αλλεργικός έκανε μόνος του την ένεση και αισθάνθηκε καλά.

Μια ώρα αργότερα όμως ένιωσε πόνο στο στήθος του και μετέβη στο Αγροτικό Ιατρείο της Φαλάνης, εκεί υπέστη ανακοπή καρδιάς και παρά τις απέλπιδες προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr το αίτιο του θανάτου δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί και δεν είναι βέβαιο ότι το τσίμπημα της μέλισσας και το αλλεργικό σοκ συνδέεται με την ανακοπή.