Ελλάδα

Λεμεσός: Νεκρή γυναίκα που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι

Λεμεσός: Νεκρή γυναίκα που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι
Το θύμα ήταν μία 48χρονη από την Πολωνία

Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα με τα περιστατικά που καταδεικνύουν την επικινδυνότητα του εν λόγω μέσου. Το δυστύχημα σημειώθηκε στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό. Όπως αναφέρει το sigmalive.com, γυναίκα που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο. Η σύγκρουση ήταν μοιραία για την οδηγό του πατινιού.

Το θύμα ήταν 48χρονη από την Πολωνία, η οποία στην προσπάθειά της να διασταυρώσει την οδό, κτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα το οποίο οδηγούσε επίσης αλλοδαπός. Η άτυχη γυναίκα ήταν μόνιμη κάτοικος Κύπρου.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του sigmalive.com στη Λεμεσό, η άτυχη γυναίκα εκτινάχθηκε και καρφώθηκε στο μπροστινό μέρος του οχήματος και ακολούθως παρασύρθηκε σε απόσταση πέραν των 50 μέτρων.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Γενικό νοσοκομείο Λεμεσού όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στον οδηγό του οχήματος ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία κινείτο με ψηλή ταχύτητα και ήταν κάτοχος μαθητικής άδειας, διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλ με αρνητική ένδειξη. Ο οδηγός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.