Ελλάδα Κορωνοΐός

Lockdown – Πάτρα: Η εστίαση ανέβηκε στις σκάλες της Αγίου Νικολάου – Κραυγή απόγνωσης για τα ρολά διαρκείας (pics, vid)

Lockdown – Πάτρα: Η εστίαση ανέβηκε στις σκάλες της Αγίου Νικολάου – Κραυγή απόγνωσης για τα ρολά διαρκείας (pics, vid)

Διαμαρτυρία για το lockdown στην Πάτρα από τους επιχειρηματίες της εστίασης και της αναψυχής. Ανέβηκαν στις σκάλες της Αγίου Νικολάου στην «καρδιά» της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Οι συγκεκριμένοι καταστηματάρχες στην Πάτρα παραμένουν κλειστοί στο πλαίσιο του lockdown και δεν αντέχουν άλλο, όπως επισημαίνει το TheBest.gr.

Σήμερα, Τετάρτη (31.03.2021) συγκεντρώθηκαν στα σκαλάκια της Αγίου Νικολάου, σημείο όπου μαζεύονται οι νέοι και οι νέες της πόλης.

Μάλιστα, οι επιχειρηματίες σήκωσαν πανό που γράφει «Η εστίαση πεθαίνει», ενώ διατύπωσαν τα αιτήματά τους:

Lockdown – Πάτρα: Η εστίαση ανέβηκε στις σκάλες της Αγίου Νικολάου – Κραυγή απόγνωσης για τα ρολά διαρκείας (pics, vid)Lockdown – Πάτρα: Η εστίαση ανέβηκε στις σκάλες της Αγίου Νικολάου – Κραυγή απόγνωσης για τα ρολά διαρκείας (pics, vid)Lockdown – Πάτρα: Η εστίαση ανέβηκε στις σκάλες της Αγίου Νικολάου – Κραυγή απόγνωσης για τα ρολά διαρκείας (pics, vid)1. Μαζικός εμβολιασμός για εργαζόμενους και επιχειρηματίες εστίασης

2. Πλήρες άνοιγμα τόσο σε εξωτερικούς, όσο και σε εσωτερικούς χώρους με επιδότηση ιονιστών

3. Κεφάλαια επανεκκίνησης

4. Πλήρες ωράριο λειτουργίας, τηρουμένων πάντα των υγειονομικών πρωτοκόλλων που προβλέπονται για την COVID-19, προασπιζόμενοι πάνω από όλα την δημόσια υγεία.

Όπως επισημαίνουν: Το σημείο επιλέχθηκε για συμβολικούς λόγους και σκοπός είναι να απευθύνουμε μήνυμα προς την πολιτεία και την κοινωνία, επισημαίνοντας την επιτακτική πλέον ανάγκη για επαναλειτουργία της εστίασης και εν γένει της αγοράς.