Ελλάδα

Mad Clip: «Αστυνομικοί είδαν την Porsche και το Audi R8 μαζί σε ένα φανάρι λίγο πριν το τροχαίο»

Mad Clip: Ψάχνουν παντού το λευκό «Audi» που περνούσε τη στιγμή του δυστυχήματος - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Οdj και παρουσιαστής Αντώνης Δημητριάδης που βρισκόταν μαζί με τον Mad Clip το βράδυ πριν το τροχαίο με την Porsche που στοίχισε τη ζωή στον 34χρονο ράπερ, μιλάει για τις ώρες πριν το δυστύχημα.

 ίδιος, όπως είπε στο Mega, βρισκόταν χθες το βράδυ μαζί με τον 34χρονο σε ένα οικογενειακό δείπνο όπου έπαιξαν μουσική, από όπου έφυγαν όλοι νηφάλιοι με τα αυτοκίνητά τους κατά τις 2 το βράδυ.

Ο Αντώνης Δημητριάδης ανέφερε πως βρισκόταν κάποια λεπτά πίσω από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Mad Clip και πέρασε από το σημείο όπου έγινε το δυστύχημα. «Βλέπουμε ένα τροχαίο και ρωτάω τον αστυνομικό “Σοβαρό;” και μου απαντάει “Σοβαρό και μάλλον γνωστός”. Εκεί κατάλαβα τι είχε συμβεί».

«Η κολόνα σταμάτησε το αμάξι, όχι το δέντρο. Η κολόνα δεν έπεσε ποτέ» σημείωσε ο Αντώνης Δημητριάδης, υπογραμμίζοντας το πάθος που είχε ο Mad Clip για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και την ταχύτητα.

Παράλληλα σημείωσε ότι «ακούγαμε νέα παιδιά που περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο και αναγνώριζαν την πινακίδα, να λένε “ο Mad Clip”. Ήταν πολύ λαοφιλής» πρόσθεσε.

Αναφορικά με το Audi R8 που αναζητά η αστυνομία, ο Αντώνης Δημητριάδης, είπε πως αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, είπαν ότι είδαν τα δύο αυτοκίνητα μαζί στο φανάρι, λίγη ώρα πριν συμβεί το τροχαίο.

«Οι αστυνομικοί που μιλούσαμε μαζί τους λίγο πριν στο φανάρι είδαν τα δύο αυτοκίνητα μαζί, δεν είχαν κάποια παράβαση ή κάτι, επομένως έφυγαν. Τους είδαν πριν την στροφή προς στη λίμνη Βουλιαγμένης, αυτά μας είπαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που περιπολούσε. Συνέχισαν την πόρειά τους, πήγαιναν προς τον Αστέρα και μετά από δύο λεπτά ακούν από τον ασύρματο “Επείγον,επείγον” και έκαναν αναστροφή και ήρθαν στο συμβάν».

Σημειώνεται ότι το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον Πίτερ Αναστασόπουλο, που έγινε γνωστός ως Mad Clip, έγινε στις 02:25 στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη.

Το ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας Porsche, το οποίο οδηγούσε ο καλλιτέχνης ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε με σφοδρότητα διαδοχικά σε κολόνα και στη συνέχεια σε δένδρο, όπου κόπηκε στη μέση.