Ελλάδα

Μίλτος Τεντόγλου: «Θα έκανα Tik Tok challenge με τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Μίλτος Τεντόγλου: «Θα έκανα Tik Tok challenge με τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Στο δεύτερο μέρος της μεγάλης συνέντευξής του στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδος” του OPEN, ο Μίλτος Τεντόγλου αναφέρθηκε στα μετάλλιά του, τους στόχους του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αλλά και στον… Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Μίλτος Τεντόγλου ρωτήθηκε αν θα έκανε ένα video για το Tik Tok με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και είπε ότι θα του πρότεινε ένα Dance Challenge.

Οι δηλώσεις του Τεντόγλου

Για το ποιο μετάλλιο είναι πιο ωραίο: «Του Τόκιο. Και δεν το λέω γιατί είναι Ολυμπιακό. Μετά μου αρέσει της Γλασκώβης το κλειστό που είναι ένα ορθογώνιο. Αλλά το μετάλλιο του Τόκιο είναι πραγματικά πολύ ωραίο μετάλλιο. Να δούμε και το επόμενο Ολυμπιακό πως θα είναι…»

Για το πως είναι στην παρέα: «Με τους πολύ φίλους μου είμαι εντελώς διαφορετικός από όσο είμαι γενικά. Είμαι το πιο έξαλλο παιδί, λέω τις μεγαλύτερες χαζομάρες. Αυτή την πτυχή του εαυτού μου όμως δε μπορώ να τη δείξω αλλού, είμαι μόνο με τους φίλους μου έτσι.»>

Για το τι θέλει από το Παρίσι: «Με μια καλή επίδοση και ας μην φέρει το χρυσό. Και ας είμαι και δεύτερος και τρίτος. Πάλι ολυμπιακό μετάλλιο είναι. Έχω κερδίσει ήδη μια φορά, οπότε το να βγω δεύτερος με μια επίδοση που θέλω θα είναι φανταστικό. Θα σημαίνει πως ο αντίπαλός μου θα κάνει περισσότερο από εμένα άρα το αγώνισμα θα έχει φτάσει πολύ ψηλά και μου αρέσει αυτό.»

Για το ποιον/α ηθοποιό θα ήθελε να καλέσει για φαγητό: «Θα καλούσα την Έμιλι Ράντ που παίζει την Νάμι στην ταινία του One Piece»

Για το αν θα έκανε Tik Tok με τον πρωθυπουργό: «Θα του έλεγα να κάνουμε ένα Dance Challenge!»

ΠΗΓΗ newsit.gr