Ελληνική Μουσική

Αντώνης Ρέμος: Η γαλλική τηλεόραση του έκανε αφιέρωμα!

Αντώνης Ρέμος: Η γαλλική τηλεόραση του έκανε αφιέρωμα!

Ο Αντώνης Ρέμος έγινε αφιέρωμα στην γαλλική τηλεόραση σε ένα από τα προγράμματα με τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης!

Ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής ήταν το θέμα ενός αφιερώματος της γαλλικής δημόσιας τηλεόρασης, στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Telematin, του οποίου το κοινό υπολογίζεται στα 3 εκ.

Η δημοσιογράφος Αλεξία Κεφαλάς επέλεξε τον Αντώνη Ρέμο λέγοντας στο ρεπορτάζ της ότι «είναι ο μόνος που έχει έναν διαδικτυακό σταθμό που παίζει τα τραγούδια του όλη την ημέρα. Στο εξωτερικό, αυτό συμβαίνει μόνο για την Μadonna και τον Michael Jackson».

Σε συναυλία του βλέπουμε πλήθος κόσμου να καταφθάνει ακόμη κι από το Τελ Αβίβ για να τον απολαύσει, ενώ ο τραγουδιστής δηλώνει στη γαλλική τηλεόραση:

«Το να θεωρείσαι είδωλο σου δίνει μια ευχαρίστηση ότι η δουλειά σου πάει καλά και έχει ανταπόκριση αυτό που κάνεις, αλλά σου δίνει και μια μεγάλη ευθύνη, γιατί κάθε τι που λες ή κάνεις έχει αντίκτυπο για κάποια παιδιά που σε έχουν σαν είδωλο, σαν πρότυπο. Πρέπει, λοιπόν να είσαι πολύ προσεκτικός για να μη δώσεις λάθος μήνυμα. Μακάρι να μπορέσω να δώσω ένα καλό παράδειγμα, να βοηθήσω κάποιους ανθρώπους, όχι να γίνουν καλύτεροι, αλλά συναισθηματικά να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους με τα τραγούδια μου και με τα λόγια που λένε τα τραγούδια αυτά. Να διασκεδάσουν, να ερωτευτούν, να ψυχαγωγηθούν και να νιώσουν λιγότερη μοναξιά μαζί με τα τραγούδια και τη φωνή μου».

Το ρεπορτάζ τελειώνει με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Μάκη Πουνέντη, ο οποίος εξηγεί ότι ο ραδιοφωνικός σταθμός «Λάμψη» έπρεπε να ανταποκριθεί στο αίτημα, δημιουργώντας έναν διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό μεταδίδοντας μόνο τραγούδια του Αντώνη Ρέμου.

gossiptv.gr