Ελληνική Μουσική

Αντώνης Ρέμος – Sold out οι συναυλίες του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κοροναϊός – Πού εντοπίζονται τα 2.170 κρούσματα – Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς

Μοναδικές μουσικές στιγμές από τον κορυφαίο ερμηνευτή

Ο Αντώνης Ρέμος χαρίζει μοναδικές μουσικές στιγμές στους φίλους του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με τις τρεις συναυλίες του να γίνονται αμέσως sold out.

Μετά από περίπου δύο χρόνια λόγω των συνθηκών που επέφερε η πανδημία, ο κορυφαίος ερμηνευτής «μάγεψε» το κοινό της Αθήνας με δύο συναυλίες στο Κατράκειο θέατρο, στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου. Τραγούδια – μεγάλες επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου που όλοι έχουμε τραγουδήσει κι αγαπήσει, όπως το πιο πρόσφατο «Εγώ Γεννήθηκα Ξανά» που κυκλοφορεί από την Panik Records, αλλά και οι αξεπέραστες ερμηνείες του, συνέθεσαν μία ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία, γεμάτη έντονο συναίσθημα.

Αντώνης Ρέμος – Sold out οι συναυλίες του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη Αντώνης Ρέμος – Sold out οι συναυλίες του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη Αντώνης Ρέμος – Sold out οι συναυλίες του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη Αντώνης Ρέμος – Sold out οι συναυλίες του σε Αθήνα και ΘεσσαλονίκηΤην Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, ο Αντώνης Ρέμος έχει ακόμα ένα ξεχωριστό μουσικό ραντεβού. Αυτή τη φορά, θα βρεθεί με τους φίλους του στη Θεσσαλονίκη, στο θέατρο Γης, με τη συναυλία να είναι ήδη sold out.

φωτογραφίες: Μανώλης Χιώτης

ΠΗΓΗ