Ελληνική Μουσική

Εργαζόμενοι κατά Οικονομόπουλου: Δεν την κοπανάμε σαν κλέφτες

Ο Αμερικανικός στρατός «ακονίζει» τους διηπειρωτικoύς πυραύλους του

«Δεν την κοπανάμε σαν κλέφτες». Οργή των εργαζόμενων στο Κέντρο Αθηνών κατά του Νίκου Οικονομόπουλου που αποχώρησε από το σχήμα.

Πριν από μερικές ημέρες, ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος που ηγείτο του σχήματος στο Κέντρο Αθηνών ανακοίνωσε πως η συνεργασία του με το μαγαζί έφτασε στο τέλος της έπειτα από τρία χρόνια. Συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης έγραψε στο Instagram: «Μετά από τρία όμορφα χρόνια στο Κέντρο Αθηνών ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος γεμάτος δυνατές στιγμές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς που περάσατε τα βράδια μαζί μας. Ευχαριστώ επίσης τους συναδέλφους μου για την άψογη συνεργασία μας, την ορχήστρα μου και όλους τους συνεργάτες μου στον ήχο. Στα φώτα, τη σκηνή και το προσωπικό».

Ωστόσο, οι εργαζόμενοι του νυχτερινού κέντρου καταγγέλλουν τον τραγουδιστή για αιφνίδια απόφαση εν μέσω σεζόν, ισχυριζόμενοι σε ανακοίνωσή τους πως «η συνεργασία (μας) από ό,τι φαίνεται δε σήμαινε τίποτα για αυτόν». «Δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα μαγαζί δεν πήγαινε καλά. Δεν την κοπανάμε μέσα στη νύχτα σαν τους κλέφτες κύριε Οικονομόπουλε» συνεχίζουν σε έντονο ύφος.

Η ανακοίνωση:

Εμείς, οι εργαζόμενοι του Κέντρου Αθηνών, ευχαριστούμε με τη σειρά μας τον Νίκο Οικονομόπουλο για την τρίχρονη συνεργασία που από ό,τι φαίνεται, δεν σήμαινε τίποτα για αυτόν..! Όπως επίσης, ευχαριστούμε την αιφνίδια απόφασή του να σταματήσει τη λειτουργία του μαγαζιού εν μέσω της σεζόν αφήνοντάς μας ξεκρέμαστους εμάς και τις οικογένειές μας.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ένα μαγαζί δεν πήγαινε καλά. Δεν την κοπανάμε μέσα στη νύχτα σαν τους κλέφτες κύριε Οικονομόπουλε! Ευχαριστούμε την επιχείρηση και όλους τους φίλους του Κέντρου Αθηνών για την αμέριστη συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη για εμάς συγκυρία.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, οι εμφανίσεις του Νίκου Οικονομόπουλου αναμένονταν να ολοκληρωθούν τον Μάρτιο, ωστόσο, οι διαφωνίες με τον επιχειρηματία έφεραν το πρόωρο τέλος. Σύμφωνα, με την ίδια πηγή, όλα ξεκίνησαν όταν ο επιχειρηματίας ζήτησε στον Νίκο Οικονομόπουλο να συνεργαστεί με ακόμα ένα μεγάλο καλλιτέχνη, με το όνομα της Πάολας να είναι το επικρατέστερο. Εκείνος, αρνήθηκε υποστηρίζοντας ότι τόσα χρόνια κρατά μόνος του το μαγαζί. Το ρεπορτάζ του σταθμού αποκάλυψε ότι υπήρξε έντονος καβγάς μεταξύ του Νίκου Οικονομόπουλου και του επιχειρηματία, όταν ζητήθηκε από τραγουδιστή μείωση μισθού, δεδομένης και της κρίσης που περνούσε το σχήμα.